karahan96

Uzman
Arkadaşlar merhaba. Flydigi ürünlerinin AC Black Flag sürümlerini düşünüyorum. Çok incik cıncık ayarla uğraşmayı seven biri değilim. Flydigi ürünlerinin yazılımı çok detaylıymış araştırdığım kadarıyla. Ama Vader 4 pro gözüme güzel gözüktü. Bu ürünler elinden geçmiş olanlar bilgilendirirse sevinirim. Siz ne önerirsiniz?

Bütçeni zorlamıyorsa Vader 4 pro ve Apex 4 malzeme kalitesi olarak daha sağlam ürünler. Ama arada çok fazla fiyat farkı da mevcut. Eğer ben aşırı fazla fiyat farkını ödemek istemiyorum dersen Easysmx X20 işini görmekten çok daha fazlasını yapabilecek bir kol zaten.

Eğer almışken en iyisini almak istiyorum diyorsan da Vader 4 pro veya Apex 4 tercih edilebilir. Piyasanın en iyi kolları şuanda bu ikili.

Bütçeni zorlamıyorsa Vader 4 pro ve Apex 4 malzeme kalitesi olarak daha sağlam ürünler. Ama arada çok fazla fiyat farkı da mevcut. Eğer ben aşırı fazla fiyat farkını ödemek istemiyorum dersen Easysmx X20 işini görmekten çok daha fazlasını yapabilecek bir kol zaten.

Eğer almışken en iyisini almak istiyorum diyorsan da Vader 4 pro veya Apex 4 tercih edilebilir. Piyasanın en iyi kolları şuanda bu ikili.
hocam bu ikiliden hangisi peki? ikisinin de kendine göre problemleri var mış araştırdığım kadarıyla

teknik açıdan farklar da var ya o bakımdan
Aşırı farklı diyemem sadece analog bakımından farkları var. Vader 4 pro'nun analogları biraz daha iyi onun dışındaki özellikler aynı şeyi farklı yollardan yapmak gibi. Ben Vader 4 pro derdim güncellik bakımından elimde Vader 3 pro var zaten o bile çok mükemmel. Ama Apex 4'ün görünüşünü beğeniyorsan onu aldığında da niye diğerini almadım demezsin.

Aşırı farklı diyemem sadece analog bakımından farkları var. Vader 4 pro'nun analogları biraz daha iyi onun dışındaki özellikler aynı şeyi farklı yollardan yapmak gibi. Ben Vader 4 pro derdim güncellik bakımından elimde Vader 3 pro var zaten o bile çok mükemmel. Ama Apex 4'ün görünüşünü beğeniyorsan onu aldığında da niye diğerini almadım demezsin.
teşekkürler

Hocam Vader 4 Pro almayı düşünüyorum da Cyclone 2'ye göre nasıl bir koldur?

Cyclon'e 2'ye göre daha kaliteli bir kol ama şarj standı yok default olarak senin ayrıca alman gerekiyor eğer şarj standı istiyorsan.
Hocam, Almanya’dan Apex 4 Black Myth Wukong Edition buldum. Tanıdıkla 160 euroya getirtebilirim. Paradan bağımsız olarak en kaliteli olanı almak istiyorum. Sizce Apex 4, Vader 4 Pro yerine alınır mı?