Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
62
Yer
Amerika Birleşik Devletleri
Bir tane logo paketi kurdum. Fakat bazı takımların logoları oldu, bazı takımların logoları olmadı. Acaba yanlış mı kurdum? Nasıl kurmam gerekli? Alternatif logo paketi önerisi olan var mı? TCM24 diye bir logo paketi kurdum.

1756449220768.webp

Çözüm
Bu videodan bakarak kurabilirsin. Ben buradan kurmuştum. (Paket aynı muhtemelen kurulumda hata yaptınız.)
Bu videodan bakarak kurabilirsin. Ben buradan kurmuştum. (Paket aynı muhtemelen kurulumda hata yaptınız.)

Hocam farklı bir tane paket buldum. 5-6 GB falandı boyutu. Onu belgelerde Football Manager 24 klasöründe graphics/logos klasörü oluşturup içine attım. Tüm logolar oldu şu an.

Paket: https://www.mediafire.com/file/yxfn4xpmzb56dvm/Megapack_TCM24.rar/file

Paket içerisindeki klasör belgelerde Football Manager 24 klasöründeki graphics/logos klasörü oluşturulup içine atılacak.

Son düzenleme:
Hocam farklı bir tane paket buldum. 5-6 GB falandı boyutu. Onu belgelerde Football Manager 24 klasöründe graphics/logos klasörü oluşturup içine attım. Tüm logolar oldu şu an.
Paketi ve kurulumunu atarsan güzel olur. Bu sayede diğer kullanıcılarda aynı sorunu yaşarsa çözümü burada bulabilir.