Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
AMD Software'ı kaldırıp, manuel olarak indirip kurun. Software üzerinden değil. DDU'ya falan gerek yok.
Tek bir oyunda oluyor diyorsanız çözümüde burada sanırım, kartla alakalı değil gibi görünüyor.EA Forumda AMD için SAM kapatınca düzeldiği söyleniyor. BIOS ayarlarında Resizable Bar olarak bulabilirsiniz veya Smart Access Memory olarak.
Ekran kartınız nedir? AMD uzmanlarını çağırıyorum hemen.
@Nevermore @DarthVader @Valerys @Peganeo @killsgangmember @maes @Daffy Duck @2254 @yusakaraa @UmutMelihAkyol @Zeitnot @13021 @dalmatianpelican @Stormweaver @6GB @EfeA @14925 @Lara Croft @8898 @Xitana
@Nevermore @DarthVader @Valerys @Peganeo @killsgangmember @maes @Daffy Duck @2254 @yusakaraa @UmutMelihAkyol @Zeitnot @13021 @dalmatianpelican @Stormweaver @6GB @EfeA @14925 @Lara Croft @8898 @Xitana
Ekran kartınız nedir? AMD uzmanlarını çağırıyorum hemen.
AMD RX 6800. Teşekkür ederim.
Detaylı sistem özellikleri ve sürücü sürümünü de yazar mısın?
Detaylı sistem özellikleri ve sürücü sürümünü de yazar mısın?
Ekran kartı XFX Speedster SWFT AMD Radeon RX 6800.
İşlemci AMD Ryzen 5 5600X.
Anakart MSI B450 Tomahawk Max.
PSU FSP Hyper k 700W.
RAM Kingston DDR4 16 GB 3200MHz.
Sıvı soğutma Sapphire Nitro+ S360-A
AMD Software sürüm 25.5.1 yayınlanma tarihi 25.04.2025
EA Forumda AMD için SAM kapatınca düzeldiği söyleniyor. BIOS ayarlarında Resizable Bar olarak bulabilirsiniz veya Smart Access Memory olarak.Arkadaşlar yaklaşık 1 haftadır bu sorun ile karşılaşıyorum. AMD Radeon sürüm güncel olmasına rağmen oyundan atıyor sürekli. Çözümü var mı?
Güncel sürüm 25.5.1
Eki Görüntüle 147367
DDU ile önceki sürümleri denemediyseniz, eski sürümlere dönebilir misiniz? İlk olarak bir önceki sürümü deneyin, olmazsa 1 yıl önceki sürücüyü deneyin.
Valerys
Becerikli
AMD Software'ı kaldırıp, manuel olarak indirip kurun. Software üzerinden değil. DDU'ya falan gerek yok.
Tek bir oyunda oluyor diyorsanız çözümüde burada sanırım, kartla alakalı değil gibi görünüyor.EA Forumda AMD için SAM kapatınca düzeldiği söyleniyor. BIOS ayarlarında Resizable Bar olarak bulabilirsiniz veya Smart Access Memory olarak.
Son düzenleyen: Moderatör:
DDU ile güncel sürümü sildim eski sürüm yükledim yine de oyunda çökme meydana geldi.
Arkadaşlar sorun oyundan kaynaklanıyor. Oyuna güncelleme geldikten sonra çökme meydana gelmedi.
Kartla alakalı değil. AMD'den şüphelendiğim için özür diliyorum.
DDU ile önceki sürümleri denemediyseniz, eski sürümlere dönebilir misiniz? İlk olarak bir önceki sürümü deneyin, olmazsa 1 yıl önceki sürücüyü deneyin.
Arkadaşlar sorun oyundan kaynaklanıyor. Oyuna güncelleme geldikten sonra çökme meydana gelmedi.
Tek bir oyunda oluyor diyorsanız çözümüde burada sanırım, kartla alakalı değil gibi görünüyor.
Kartla alakalı değil. AMD'den şüphelendiğim için özür diliyorum.
Son düzenleme: