Football Manager 24'de kendi kulübünü yarat seçeneği ile bir kariyer başlattım ve bir logo yükledim. Şimdi bu logoyu değiştirmek istiyorum fakat hiçbir yerde bu logonun saklandığı yeri bulamadım. Bilgisi olan var mı?
Football Manager 24'te takım logosunu değiştirmek için izleyebileceğiniz adımlar şunlardır:
1.
Logo Dosyasını Hazırlayın:
- Değiştirmek istediğiniz yeni logo dosyasını bilgisayarınıza indirin. Genellikle PNG veya JPG formatında olması önerilir.
- Logonuzun boyutunu kontrol edin; genelde 512x512 piksel boyutunda olması uygundur.
2.
Dosya Yolu Bulma:
- Bilgisayarınızda Football Manager 24 dosyalarının bulunduğu klasörü açın. Bu genellikle şu yolda bulunur:
-
Windows: C:\Users\[Kullanıcı Adı]\Documents\Sports Interactive\Football Manager 2024\
-
Steam: C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Football Manager 2024\
- Eğer verilerinizi bulamazsanız, oyunun ayarlarından “Benim Oyun Dosyalarım” sekmesine bakın.
3.
Logoların Saklandığı Klasöre Git:
-
graphics klasörü içinde
logos adında bir klasör arayın. Eğer yoksa, kendiniz oluşturabilirsiniz.
- Burada, takım logolarının bulunduğu klasörü bulmalısınız.
4.
Yeni Logoyu Yerleştirin:
- İndirdiğiniz yeni logoyu
logos klasörüne kopyalayın veya yapıştırın. Mevcut logonun üzerine yazabilirsiniz ya da farklı bir isim vererek ekleyebilirsiniz.
5.
Oyun Verilerini Güncelleyin:
- Football Manager 24’ü başlattıktan sonra, yeni logoların etkili olabilmesi için oyunun içinden “Tercihler” kısmına gidin.
- "Grafikler" sekmesine geçin ve “Küçük Resimlerin Yenilenmesi” butonuna tıklayın.
6.
Oyuna Geri Dönün:
- Oyunun ana ekranına geri dönün ve takımınızı kontrol edin. Yeni logonuz artık görünmelidir.
Bu adımları takip ederek istediğiniz logo değişikliğini gerçekleştirebilirsiniz. Eğer bir sorunla karşılaşırsanız veya ek bilgiye ihtiyaç duyarsanız, lütfen belirtin.