dararan Yetkin İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 683 Çözümler 7 Beğeniler 690 27 Kasım 2025 #1 Arkadaşımın FM24’ü yoktu. Denemek için internetten FM24’lü bir Microsoft Store hesabı aldık. Bu hesaba girdiğinde bir sıkıntı yaşar mı? Steam olsaydı sorun olmazdı ama bunda sıkıntı çıkabilir gibi geldi.
Arkadaşımın FM24’ü yoktu. Denemek için internetten FM24’lü bir Microsoft Store hesabı aldık. Bu hesaba girdiğinde bir sıkıntı yaşar mı? Steam olsaydı sorun olmazdı ama bunda sıkıntı çıkabilir gibi geldi.
Ömer_Yeter Yetkin Katılım 1 Nisan 2025 Mesajlar 3.566 Çözümler 8 Beğeniler 2.667 Yer Trabzon/Şalpazarı 27 Kasım 2025 #2 Paylaşımlı hesaplardan her zaman kuşkulanmak gerekir. Aslen senin olmuyor çünkü her an elinden gidebilir.
Paylaşımlı hesaplardan her zaman kuşkulanmak gerekir. Aslen senin olmuyor çünkü her an elinden gidebilir.
KS KS dararan Yetkin İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 683 Çözümler 7 Beğeniler 690 27 Kasım 2025 #3 Ömer_Yeter dedi: Paylaşımlı hesaplardan her zaman kuşkulanmak gerekir. Aslen senin olmuyor çünkü her an elinden gidebilir. Genişletmek için tıkla... Hesabın patlaması sıkıntı değil. Bilgisayara bir sıkıntı olur mu ondan çekiniyorum.
Ömer_Yeter dedi: Paylaşımlı hesaplardan her zaman kuşkulanmak gerekir. Aslen senin olmuyor çünkü her an elinden gidebilir. Genişletmek için tıkla... Hesabın patlaması sıkıntı değil. Bilgisayara bir sıkıntı olur mu ondan çekiniyorum.
Ömer_Yeter Yetkin Katılım 1 Nisan 2025 Mesajlar 3.566 Çözümler 8 Beğeniler 2.667 Yer Trabzon/Şalpazarı 27 Kasım 2025 #4 dararan dedi: Hesabın patlaması sıkıntı değil. Bilgisayara bir sıkıntı olur mu ondan çekiniyorum. Genişletmek için tıkla... Bilgisayara bir şey olacağını sanmıyorum çünkü neticede bu sadece bir hesap. Herhangi bir dosyadır, exedir vs. kurmuyorsunuz sonuçta.
dararan dedi: Hesabın patlaması sıkıntı değil. Bilgisayara bir sıkıntı olur mu ondan çekiniyorum. Genişletmek için tıkla... Bilgisayara bir şey olacağını sanmıyorum çünkü neticede bu sadece bir hesap. Herhangi bir dosyadır, exedir vs. kurmuyorsunuz sonuçta.