FNSS'in 35mm'lik Kulesi "TEBER 35 UKK" Ayranlı Stabilizayon Testi

Doğru ama mevcut iktidarın bunu siyasi propaganda haline getirdiğini unutma, keza iktidar taraftarı haber kaynakları da öyle...

Doğru ama mevcut iktidarın bunu siyasi propaganda haline getirdiğini unutma, keza iktidar taraftarı haber kaynakları da öyle...
Ben zırhlı araçlar ve havacılık tarafındaki bilgi birikimimden eminim hocam, merak etmeyin. Yani buraya bunları bilgilendirme, haber olsun diye paylaşıyorum zaten. Gidip siyasi medyalardan haber alıp şap diye buraya yapıştırmam, kendi yorumumu ve bilgimi katarım daima.

Araç Türk aracı hocam. Top donanımı yerli olmaması kadar normal bir durum yok. ABD bile AMT'lerinde Rheinmetall L-55 kullanıyor. Zırhlı bir araç yapılırken ana donanımı o alanın en iyisinden seçersin.
Hocam türkiyenin silah sanayisinde geliştiğini duymuştum, ancak böyle şeyler yapabildiğini duymamıştım güzel oldu bu.

Teşekkürler.

Bende savunma sanayi hakkında az çok bilgiye sahibim. Ama sen beni yanlış anladın, ben iktidarın yaptığını söylüyorum.

Hocam türkiyenin silah sanayisinde geliştiğini duymuştum, ancak böyle şeyler yapabildiğini duymamıştım güzel oldu bu.

Teşekkürler.
Ne üretip ne üretmediğimizi anlatmaya kalksam bir ton şey çıkar hocam, karışık konular. Genel olarak iyiyiz yani, her şey yolunda

Bende savunma sanayi hakkında az çok bilgiye sahibim. Ama sen beni yanlış anladın, ben iktidarın yaptığını söylüyorum.
Yok hocam, yanlış anlamadım. Demek istediğinizi anladım, ekleme olarak da hani ben zaten paylaştığıma dikkat ederim demek istedim

Ne üretip ne üretmediğimizi anlatmaya kalksam bir ton şey çıkar hocam, karışık konular. Genel olarak iyiyiz yani, her şey yolunda

Aman hocam çok da sevinme. Bunun gibi şirketler yarın bir bakmışsın Arap yarımadasından bir ülkenin olmuş. Bu aralar çok içli dışlıyız onlarla...

Aman hocam çok da sevinme. Bunun gibi şirketler yarın bir bakmışsın Arap yarımadasından bir ülkenin olmuş. Bu aralar çok içli dışlıyız onlarla...
Zaten sevinmiyorum, sorun meselenin karışık olması. Yüksek irtifa hava savunma sistemi üstünde çalışıyoruz ama Altay hala yok, bu gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…