kubatotuzsubat111 53

Başarılı
Kenara 3 5 para atarak 3 çeyrek altın yaptım. Şu anda işim yok ve kurye işine girmek istiyorum. Bütçem normalde 70bin olabilirdi ama harcamak zorunda kaldım ve askerliğe 1 senem kaldı. Gidene kadar kuryelik yapmak istiyorum para biriktirmem lazım. En azından kendi parasını çıkarana kadar götürecek bir motor olsa güzel olur. A1 ehliyetim var. Bu bütçelerde cup mı tercih etmeliyim yoksa scooter mı bilmiyorum. Hiç motorum olmadığından bilgim yok. Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Döküntü motor bulursun o paralara dostum. Ya da düşük kilometre ikinci el Çin alırsın Exon 125, Küba fırfır gibi. Onlar da 1 sene içerisinde defalarca kez bozulur. Yeri gelecek 12 saat çalışacaksın.

O fiyatlara RKS'nin elektrikli bisikletlerinden alıp bisikletli kurye yap bence, o fiyata alacağın motor seni bir yerden bir yere götürür ama kuryelik motoru yorar.

Ya da biraz bütçeyi arttırıp ikinci el Dio kovala.

Döküntü motor bulursun o paralara dostum. Ya da düşük kilometre ikinci el Çin alırsın Exon 125, Küba fırfır gibi. Onlar da 1 sene içerisinde defalarca kez bozulur. Yeri gelecek 12 saat çalışacaksın.

O fiyatlara RKS'nin elektrikli bisikletlerinden alıp bisikletli kurye yap bence, o fiyata alacağın motor seni bir yerden bir yere götürür ama kuryelik motoru yorar.

Ya da biraz bütçeyi arttırıp ikinci el diyor kovala.

Bisikletli kurye nasıl oluyor ki hocam aydında yapabilir miyim ben burada hiç denk gelmedim çünkü.
Bütçeyi arttırmam zor dediğin gibi Çin malı motor alsam çok mu masraf çıkartır?
Bir de 12 saat çalışabilirim diye düşünüyorum halı yıkamada yazları daha fazla bile çalışmışımdır bir de A101'de çalıştım o bir tık daha kolaydı. Ya kuryelikde zordur ama yine yaparım diye düşünüyorum ki zorunda kalırsam söve seve yaparım zaten.

Bütçeyi arttırmam zor dediğin gibi Çin malı motor alsam çok mu masraf çıkartır?

Dostum yerinde durmuyorsun öyle söyleyeyim, sistem seni hareket etmeye zorluyor yoksa paket almazsın. Hani 30K'ya alacağın herhangi bir Çin motoru her ay masraf çıkarır işini yapamazsın.

Bence motor almak yerine motor sağlayan firmalar varsa Aydın'da onlara gir dostum.

Dostum yerinde durmuyorsun öyle söyleyeyim, sistem seni hareket etmeye zorluyor yoksa paket almazsın. Hani 30K'ya alacağın herhangi bir Çin motoru her ay masraf çıkarır işini yapamazsın.

Bence motor almak yerine motor sağlayan firmalar varsa Aydın'da onlara gir dostum.

20 yaş altı alamayacaklarını söylüyorlar normalde fabrikaya girecektim onlarda öyle deyince A101e girmiştim bende. O zaman bisikletli kuryeliği araştıracağım ben. Dediğin gibi motor yarı yolda bırakırsa daha kötü.