Net bir şekilde çalınır. Güzel ülkemin, en güzel şehirindeki güzel insanlarımız için 5 dakikalık iş. Kasko en iyisi olacaktır.
Bu arada hangi semte taşınıyorsunuz? Esenyurt mu, Kadıköy gibi mi?

Kanka disk kilidi, tekerleri zincir ile kilitlemek vs hepsi boş kararlı hayırlı insan için, elemanlar motoru kaldırıp araca yükleyip çalıyorlar. Bina içine geçirme gibi şansınız var mı? Her nerede olursa olsun kamera takmayı da unutmayın.

Calamasalar bile zarar veriyor seref yoksunlari. Bisiklette Hexlox gibi urunler kullaniyorum, cok kaliteli kilitler de taktim. Herif kesememis bunlari, jantlari yamutlmus alamadi diye hincindan. Bu yuzden eve cikariyorum artik. Tabii motor icin boyle bir secenek mumkun degil. Uzerine fazla dikkat cekmemesi icin ortu falan ortmek biraz daha ise yariyor, ozellikle koyu renk olursa gece fazla bakmiyorlar. Scooter gibi ucuz bir seylerin yanina park edince onlar gibi diye dusunup fazla ilgilenmiyorlar.

İstanbul'da motor mu binilir hacım ya? Vallaha annene babana yazık yarın öbür gün seni asfalttan, milletin arabasından kazımak zorunda kalırlar. Üstüne üstlük çalınmama gibi bir durum yok. Üstüne beton döksen adamlar vinç getirir yine çalar.