Bütçe sikintin yoksa tercih edilebilir ama satarken zarar edecegini ve zor satacagini bilerek almalisin.
Onun harici naked en iyi 125liklerden birisidir kendisi.

Merhaba örnek olarak mesela ben İstanbul'dan Gaziantep ya da Şanlıurfa'ya gidebilir miyim? 125CC bir motor ile bu mümkün mü?

Eger cok tecruben varsa yaparsin. Tecrubeli degilsen bulasma. Motor adam gibi bir sey olsun. Cinli olmasin yani. Japon falan olmali. Bol bol mola ver. Motor bakimli olsun. Yaninda fazladan benzin olsun. Ekipmanin yeterli olsun. Kask eldiven mont pantalon ve bot. Tur camin olmali. Gececegin sehirlerin hava durumlarina bak. Yagmurlu ruzgarli havada cikma.
Yapilacak turun eglence amacli oldugunu varsayiyorum. Eger amac sadece motoru o sehire tasimak ise otobus cok daha mantikli bir secenek olur. O sehire giden bir otobuse bi miktan para vererek bagajina koyabiliyorsun motoru. Kendin de otobuste gidersin. Veya araban varsa ya da bir tanidigin kucuk bir pikapi ya da Doblosu varsa arabayi alip ona yukleyerek gidebilirsin. Bunlar daha guvenli ve mantikli secenekler.

Motorla o yolu yapmak hele de yeterince tecrube yoksa, ekipman yoksa ve motor da adam gibi degilse guvenli degil.

Hocam mesela ben sarı sitede bakıyorum almak istediğim motorlara çok uzaktalar yani 300 350 km gibi mesafelerde oluyor bu da beni korkutuyor getirmesi olsun yolda yaşayabileceğim sıkıntılar olsun.

Muhtemelen ilk kez motor alacaksin. Asla onermem bu durumda bu yolculugu. Bir otobus firmasi ile getir.

Benim dayımda motorcu. Oda 125 CC kullanıyor. Yaz aylarında İstanbul bölgesinden, Antalya bölgesine gitti. Şort ve tişört vardı üzerinde, vardığında hastanelik oldu. Yaz aylarında kısa şeyler giyme, ciddi derecede yanarsın yoksa yolda.