Hisseler şans işi. Ne desem yalan. Uzun vadede kazanç olur ama düşerse insan panikliyor acaba mı diye. Doğru olanı seçmeniz çok önemli. Fon işi garanti. Kaybınız olmaz. Miktara göre günlük üstüne ekleme yapar.

Ben takip edemem, kazancımı alır yoluma bakarım derseniz bankacınızın dediği fonu deneyebilirsiniz. Fon zaten günlük üstüne koyuyor. Kafanıza yatmazsa çekersiniz.

(Fona göre değişiklik gösterir.) 70 bin günde 70-80 vermişti sanırım. Bir ara boşta kalmasın diye fon denemiştim. Hafta sonu işlemediği için. Pazar- pazartesi günleri üstüne koymaz.
Bilmediğiniz konularda konuşmayın lütfen. Türkiye'de sağlam şirketler her zaman enflasyonun üzerinde artmıştır. Para arzının bu kadar yüksek olduğu ortamda parayı güçlü şirketlere bağladığınız zaman zarar etme oranınız uzun vadede 0. Hisseler şans işi falan değil.

Bilmediğiniz konularda konuşmayın lütfen. Türkiye'de sağlam şirketler her zaman enflasyonun üzerinde artmıştır. Para arzının bu kadar yüksek olduğu ortamda parayı güçlü şirketlere bağladığınız zaman zarar etme oranınız uzun vadede 0. Hisseler şans işi falan değil.
"Hisseler şans işi. Ne desem yalan. Uzun vadede kazanç olur ama düşerse insan panikliyor acaba mı diye. Doğru olanı seçmeniz çok önemli."

Uzun vadede kazanç olur dedim zaten. Ama 350 TL'ye aldığın hisseyi bir ay sonra 250'ye düştü diye panikleyip satarsan zarara girersin. 2 ay sonra tavandan 450 olursa pişman olursun sattığına.

Daha önceden hiç bu işlerle uğraşmayanlar adına risk alınmaz dedim. İşin içine girildiği zaman ve takip edildiği zaman zaten arkadaşta kendini geliştirebilir.

Yanlış yönlendirdiysem kusura bakmayın.

Turkiye de hisseleri profesyonel bi' bicimde takip etmen asiri zor, ozellikle dusuk butcen varsa bir eziyet sadece. Isi profesyonellere birakip bir fon almak cok daha mantikli spesifik bi istegin yoksa ki oyle olsa bine ona gore de fonlar var.