Çözüldü Football Manager 2024'te oyunculara lisans çıkartılamıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

FM Oyuncusu

Üyecik
Merhaba. Football Manager'de alt lig kariyeri yapıyorum. İlk sezonun yarısında olduğum kulüpten ayrılıp bir Portekiz 3.lig kulübüne gitmiştim. Sorunsuz bir şekilde sezonu bitirdim kulüpteki oyuncularla. Yeni sezon için birçok yeni oyuncu aldım ama transferin son günü oyun benden lisans çıkartmamı istedi yeni gelen oyuncular için. Ancak lisans çıkart deyince alışık olduğumdan çok farklı bir ekran geldi ve nereden lisans çıkartacağımı bulamadım. Lisans çıkartmadığım için de oyun devam etmiyor. Aşağıya ekran görüntülerini bırakıyorum. Yeni gelen oyuncuların lisanslarını nasıl çıkartabilirim? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

fmmmm.webp

fmmm2.webp

Çözüm
Alttaki fotoğrafta sağ altta oyuncu lisans kaydı diyor. Ona basarsan gelen yerde istediğin oyunculara lisans çıkartabilirsin.

1751212843288.webp
Veya buradan yapabilirsin.
İlk fotoğrafta attığınız "genel bakış" yerinin üstüne gelin orada direkt oyuncu kaydettirmek için kullandığınız standart yer var. Oradan oyuncu kaydetmeyi deneyin.

İlk fotoğrafta attığınız "genel bakış" yerinin üstüne gelin orada direkt oyuncu kaydettirmek için kullandığınız standart yer var. Oradan oyuncu kaydetmeyi deneyin.

Çok teşekkür ederim oyunculara lisans çıkartabildim sorunsuz.

Oyundaki sorun çözüldü sandım ama sonra tekrar lisans çıkarın diye hatırlatma yaptı. Bir de bahsettiğiniz normalde olan lisans çıkartma yeri yok. Bütün oyunculara numaralarını da verdim ama bir türlü lisanslarını çıkaramıyorum.

Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt