Makaleler
65
Oyunda Eskişehirspor'da fena bir şey oldu. Gerçekte konuşacak olursak 23 yaşında, sağ ayaklı, 1.83 boyu, 69 kilosu var. Santrafor ve sol kanat oynayabiliyor. Hızını çok iyi kullanabiliyormuş. St Pauli'de çok fazla maça çıkmamış.

Siz ne düşünüyorsunuz? İleride Türkiye'ye yolu düşer mi sizce?

1786627214210.webp

FC 26'da kariyer modunda da aldım. Anadolu kulübünde olmasına rağmen çok çabuk gelişti.

Son düzenleme:
Oyunda Eskişehirspor'da fena bir şey oldu. Gerçekte konuşacak olursak 23 yaşında, sağ ayaklı, 1.83 boyu var. Santrafor ve sol kanat oynayabiliyor. Hızını çok iyi kullanabiliyormuş. St Pauli'de çok fazla maça çıkmamış.

Siz ne düşünüyorsunuz? İleride Türkiye'ye yolu düşer mi sizce?

Eki Görüntüle 273086

FC 26'da kariyer modunda da aldım. Anadolu kulübünde olmasına rağmen çok çabuk gelişti.
Galatasaray alsın.

Çok iyi gelişiyordu 23'te de, ben alt lig kariyerime genellikle önce tek sezon kurtarması için fiziği düşmeye yeni başlamış ve bitiriciliği ortalama olan bir forvetle başlamaya çalışıyorum. Eğer çekemezsem Mustafa Hekimoğlu'nu kiralıyorum Türkiye'de. Çok rahat ilk sezonu götürüyorum onla. Sol kanada da Kebir Ali Canpolat+Veis Yıldız yapıp Fenerbahçe'den Yusuf Akçiçek kiralıyorum. Takım play-off potasına zorlanmadan giriyor. Kebir Ali canavar gibi gelişiyor Veis'le birlikte.