Kızdırma bujisi yok mu hocam ben mi yanlış biliyorum.

Aslinda sogukken biraz daha siddetli normalde hep var kontak cevirir cevirmez bu sakirdama sesi. Ciddi sinir etti dusuk hizlarda vites gecisinde de hissetiriyor titremeli sakirdamali bir şey. Ya enjektor veremiyor tam verim.

Kızdırma bujisi var evet. Buji dediğinizde aklım benzinlilere gitti.

Enjektör pompası yakıt çekiyor, ilk marş sesi hele ki soğuk ise fark eder. Subap vurması ya da piston klepaj yok bence.

Bana göre normal.

Beyler ama sadece burada bitmiyor. Dedigim gibi motor sogukken 1'den 2'ye gecerken ya da dur kalkta arabayi kaldirirken de titremeli şakirdamali bu sesten duyabiliyorum. Yani enjektorte bir sorun var diye korkuyorum yalan yok.
@Bayro @pesimist34

Son düzenleme:
Hocam ama sadece burada bitmiyor. Dedigim gibi motor sogukken 1'den 2'ye gecerken ya da dur kalkta arabayi kaldirirken de titremeli şakirdamali bu sesten duyabiliyorum. Yani enjektorte bir sorun var diye korkuyorum yalan yok.
Kafanızda çok kuruyor olabilir misiniz? Normal olan bir olayı içinize atarak anormal duruma getiriyorsunuzdur belki de, iyi bir ustaya gösterin derim; kafanızda soru işareti kalmaz.

Kafanızda çok kuruyor olabilir misiniz? Normal olan bir olayı içinize atarak anormal duruma getiriyorsunuzdur belki de, iyi bir ustaya gösterin derim; kafanızda soru işareti kalmaz.

Yok kanka net olarak sakirdama sesi var. Bu videodaki ses 1'den 2'ye gecerken de oluyor bazen durk kalkta da oluyor yani sakirdama sesi normal mi?