MuudsuzAdam009

Üyecik
Arkadaşlar, ben laptopuma format atarken disk menüsü açıldı (adı ne bilmiyorum). Oradaki diskleri silerken en son 2 tane disk kaldı; bir tanesi Windows 11 yüklü USB, diğeri ise benim M.2 SSD. Ben M.2 SSD'yi biçimlendirmeyi unuttum ve bilgisayarımda "boot device not found" ve hemen altında yazan "hard disk - (3F0)" hatasını alıyorum. Bu durumu nasıl düzeltirim? Bilgisayarım şu an kullanılmaz halde, UEFI BIOS menülerine girmek dışında hiçbir şey yapamıyorum.

Dosya Ekleri

• IMG_20260707_212801.webp
    IMG_20260707_212801.webp
    5,6 MB · Görüntüleme: 16
Arkadaşlar, ben laptopuma format atarken disk menüsü açıldı (adı ne bilmiyorum). Oradaki diskleri silerken en son 2 tane disk kaldı; bir tanesi Windows 11 yüklü USB, diğeri ise benim M.2 SSD. Ben M.2 SSD'yi biçimlendirmeyi unuttum ve bilgisayarımda "boot device not found" ve hemen altında yazan "hard disk - (3F0)" hatasını alıyorum. Bu durumu nasıl düzeltirim? Bilgisayarım şu an kullanılmaz halde, UEFI BIOS menülerine girmek dışında hiçbir şey yapamıyorum.
Hocam Windows'u okuyamıyor. Bilgisiyarı yeniden başlatıp F2 tuşuna basın, bileşen testlerine girin ve hard drive testini seçip sonuçları söyleyin.

Windows'u bulamamış. İşletim sistemi yok diyor başlatacak bir şey bulamadım diyor yani. BİOS'tan ilk sırada Hard Disk'in olduğuna emin olun değilse en yukarıya alın. Bence ondan oluyor veya yanlışlıkla Windows'un boot sectorunu sildiniz. Neyse eğer hala olmazsa tekrar formata başlayıp tüm diskleri silip format USB'si hariç tabi (TUM VERİLERİNİZ SİLİNİR) biçimlendirerek kurmayı deneyin. Eğer verilerinizi silmeden kurtarmak istiyorsanız farklı bir yöntem uygularız.