Windows 10'dan 11'e geçecegim. Format USB'si hazırlama vs. her şeyi yapabilirim ama disk bölümlendirme kısmına dair hiçbir şey bilmiyorum. Aşagıdaki gibi fazla diskim oldugundan o ekranda da diger ayrılmış bölümlerle beraber bayağı bir alan gözükecek muhtemelen kafam fazlaca karışacak. D diski hariç digerleri SSD disk. Windows'u F diskine kuracagım. Bu 4 diskin 4'ü de kendi başına bir depolama cihazı kendim birleştirme bölme vs. yapmadım. Bilgisayardaki önemli dosyaları harici bir diske yedekleyecegim için her şeyi silip temiz kurulum yapmak istiyorum. Zaten 5-6 senedir format atmadım, (3-4 sene önce sıfırlama ile format atmıştım format sayılırsa) uzun lafın kısası yine hiçbir diski birleştirip bölmeden aynı bu ayrılmış şekilde kullanarak Windows 11'i F diskine nasıl kurabilirim? O ekranda nelere sil diyecegim? Nelere biçimlendir diyecegim? Hangisini hangi sırayla yapacagım? Windows'un kendine ayırdıgı 20-30 MB küçük bölümler oluyor. Onlara ne yapacagım? En basit ve anlaşılır şekilde anlatır mısınız?