Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

22723

Uzman
Bir tane Hepsiburada'dan retail orijinal key alıp Windows kullanacağım diyelim. Freedos kurulumundan sonra bilgisayarı kurup aldığım retail keyi Microsoft hesabıma kaydetmeyi düşünüyorum. Her seferinde tekrar tekrar kullanılıyor diye biliyorum.
PC'ye format atınca windows silinir mi asıl sorum. Her formattan sonra freedos mu olacak PC?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Bir tane Hepsiburada'dan Retail orijinal key alıp Windows kullanacağım diyelim. FreeDOS kurulumundan sonra bilgisayarı kurup aldığım Retail keyi Microsoft hesabıma kaydetmeyi düşünüyorum. Her seferinde tekrar tekrar kullanılıyor diye biliyorum.
PC'ye format atınca Windows silinir mi asıl sorum. Her formattan sonra FreeDOS mu olacak PC?

Retail hesabına kayıtlı olduğu için Microsoft hesabını girersen otomatik aktifleşir.
Bir tane Hepsiburada'dan Retail orijinal key alıp Windows kullanacağım diyelim. FreeDOS kurulumundan sonra bilgisayarı kurup aldığım Retail keyi Microsoft hesabıma kaydetmeyi düşünüyorum. Her seferinde tekrar tekrar kullanılıyor diye biliyorum.
PC'ye format atınca Windows silinir mi asıl sorum. Her formattan sonra FreeDOS mu olacak PC?

Retail hesabına kayıtlı olduğu için Microsoft hesabını girersen otomatik aktifleşir.

Çözüm