RapidLemming955
Yetkin
Diğer ekran kartı sanırım dahili ekran kartı. Öyleyse onu kurmak zorundasınız düzelmesi için.Yükledim zaten ama değişmedi. Diğer sürücüyü (Microsoft) devre dışı bıraktım ama yeniden başlatınca tekrar böyle oldu.
Driver gözükmüyor. DDU ile silip, WHQL sürümlerden kurmayı deneyin.
Sürüyü yükledim fakat kullanmıyor. Gözüküyor yoksa sürücü. Ayrıca ekran normalde 60 Hz. Sorun 60 Hz gibi bile olmaması.Ekran kartı sürücüsü yüklenmemiş. Dolayısıyla şu an varsayılan ayar olan 60 Hz sürümünü kullanıyorsun, akıcı gelmemesinin sebebi bu.
DDU ile silip yeniden veya farklı sürüm yüklerseniz sorun çözülecektir.
Kendi sitesinden indirdim. Sürüm olarak 22H2. Ekran kartı GTX 960M. Sürücüleri tekrar kontrol edeyim.Aygıt yöneticini kontrol et, ünlem işareti var mı bakalım. Windows'u hatalı kurmuş olabilirsin. Chipset sürücünü de güncelleyin. Anakart, ekran kartı ve, Windows sürümünü belirt misin? Windows'u nereden indirdin?
Yükledim zaten ama değişmedi. Diğer sürücüyü (Microsoft) devre dışı bıraktım ama yeniden başlatınca tekrar böyle oldu.Laptop kullanıyorsanız işlemcinin harici ekran kartı sürücüsünü de yükleyin. Genelde bu sorunu harici ekran kartı sürücüsünü yükledikten sonra çözüyorum.
Yükledim zaten ama değişmedi. Diğer sürücüyü (Microsoft) devre dışı bıraktım ama yeniden başlatınca tekrar böyle oldu.
O ayarlar yok. Sadece yukarıdakiler var. DDU ile kaldırıp yükledim. Defender açık sadece. Ekran kartına aldım ölçeklendirmeyi.Sürücüleri normal olarak kaldır. DDU kullanmana gerek yok. Sürücüleri kuruyorken güvenlik duvarı ve virüs korumasını kapatın. NVIDIA denetim masasısından da ölçeklendirmeyi ekran kartına alın.
Bu ayarlar yoksa sistem ve gelişmiş ayarlar üzerinden ayarlanacak.
Eki Görüntüle 255191
Eki Görüntüle 255192