Çözüldü Format sonrası Huawei laptop sürücüleri nasıl kurulur?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Outro

Başarılı
Merhaba, laptopuma format attıktan sonra sürücüleri nasıl kuracağım bilmiyorum. Huawei'in kendi sitesinde 7 tane driver vardı, onları başka bir laptoptan indirip kendi laptopuma aldım. Ama Wi-Fi, parlaklık, touchpad vs. hala gelmedi. Aygıt yöneticisinde bu kadar ünlem var. Yardım eder misiniz?

Dosya Ekleri

• IMG_20240202_222948.webp
    61,7 KB · Görüntüleme: 358
  • IMG_20240202_222953.webp
    111,3 KB · Görüntüleme: 266
  • IMG_20240202_223420.webp
    45,4 KB · Görüntüleme: 314
Çözüm
MateBook 16s’in driver’ları sitede yoktu. Uğraşacağına mobil internetini paylaş 2 dakika indir driver’ları. İlk kurulumda öyle yapmıştım, 10-15MB gitmişti sadece.

Kabloyla bağla, hotspot aç, hotspot ayarlarından USB aç.
Diğer laptopumdan Manager'i yükleyip ana bilgisayara aldım ama Wi-Fi olmadığı için Manager'da şu anlık bir işe yaramıyor.
İkinci bir bilgisayarınız veya telefonunuz varsa eğer, format attığınız bilgisayara Wirless Driver kurmayı deneyin.

Diğer laptopumdan Manager'i yükleyip ana bilgisayara aldım ama Wi-Fi olmadığı için Manager'da şu anlık bir işe yaramıyor.

Yanlış anlamadıysam PC'de şu an Wi-Fi yok. O halde telefondan PC'ye Wi-Fi aktarın. Ayarlara girdiğiniz zaman USB Bağlantı Paylaşımı vs. yazar.

USB üzerinden Android cihazla internet paylaş. Gerisini Windows amcayla Huawei PC Manager halleder.
Onu nasıl yapacağım telefonu takınca sadece dosya aktarımı gibi şeyler var

Yanlış anlamadıysam PC'de şu an Wi-Fi yok. O halde telefondan PC'ye Wi-Fi aktarın. Ayarlara girdiğiniz zaman USB bağlantı paylaşımı vs. yazar.

Evet tam anlatamadıysam şu an Huawei laptopta Wi-Fi yok.

Yanlış anlamadıysam PC'de şu an Wi-Fi yok. O halde telefondan PC'ye Wi-Fi aktarın. Ayarlara girdiğiniz zaman USB Bağlantı Paylaşımı vs. yazar.
Telefonun ayarlarında mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…