Merhaba, laptopuma format attıktan sonra sürücüleri nasıl kuracağım bilmiyorum. Huawei'in kendi sitesinde 7 tane driver vardı, onları başka bir laptoptan indirip kendi laptopuma aldım. Ama Wi-Fi, parlaklık, touchpad vs. hala gelmedi. Aygıt yöneticisinde bu kadar ünlem var. Yardım eder misiniz?
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
MateBook 16s’in driver’ları sitede yoktu. Uğraşacağına mobil internetini paylaş 2 dakika indir driver’ları. İlk kurulumda öyle yapmıştım, 10-15MB gitmişti sadece.
Kabloyla bağla, hotspot aç, hotspot ayarlarından USB aç.
Kabloyla bağla, hotspot aç, hotspot ayarlarından USB aç.
Huawei PC Manager kurun, o hepsini yükleyecek.
Learnof
Üstün
- Makaleler
- 2
Recep Bey X marka cihazın ya da toplama bir sistemin de böyle sürücülerini kurabileceğimiz bir uygulama ya da yöntem var mı?
Diğer laptopumdan Manager'i yükleyip ana bilgisayara aldım ama Wi-Fi olmadığı için Manager'da şu anlık bir işe yaramıyor.
Learnof
Üstün
- Makaleler
- 2
İkinci bir bilgisayarınız veya telefonunuz varsa eğer, format attığınız bilgisayara Wirless Driver kurmayı deneyin.Diğer laptopumdan Manager'i yükleyip ana bilgisayara aldım ama Wi-Fi olmadığı için Manager'da şu anlık bir işe yaramıyor.
- Makaleler
- 3
USB üzerinden Android cihazla internet paylaş. Gerisini Windows amcayla Huawei PC Manager halleder.
Diğer laptopumdan Manager'i yükleyip ana bilgisayara aldım ama Wi-Fi olmadığı için Manager'da şu anlık bir işe yaramıyor.
Yanlış anlamadıysam PC'de şu an Wi-Fi yok. O halde telefondan PC'ye Wi-Fi aktarın. Ayarlara girdiğiniz zaman USB Bağlantı Paylaşımı vs. yazar.
Onu nasıl yapacağım telefonu takınca sadece dosya aktarımı gibi şeyler varUSB üzerinden Android cihazla internet paylaş. Gerisini Windows amcayla Huawei PC Manager halleder.
Yanlış anlamadıysam PC'de şu an Wi-Fi yok. O halde telefondan PC'ye Wi-Fi aktarın. Ayarlara girdiğiniz zaman USB bağlantı paylaşımı vs. yazar.
Evet tam anlatamadıysam şu an Huawei laptopta Wi-Fi yok.
Telefonun ayarlarında mı?Yanlış anlamadıysam PC'de şu an Wi-Fi yok. O halde telefondan PC'ye Wi-Fi aktarın. Ayarlara girdiğiniz zaman USB Bağlantı Paylaşımı vs. yazar.
MamiDigital
Yetkin
Başka bir cihazınıza Wireless Wi-Fi Card driver indirin ve Bluetooth üzerinden göndererek kurabilirsin.
Evet tam anlatamadıysam şu an Huawei laptopta Wi-Fi yok.
Telefonun ayarlarında mı?
Yeni konular
-
-
-
3.000 TL bütçe ile Xbox Series S için kulaklık önerisi
- BronxDominician
-
-
-
-
-