Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

20380

Becerikli
Arkadaşlar ben format atmıştım disk bölümlerini temizleyerek, Techolay YouTube kanalından bakarak yapmıştım. Formattan sonra "Windows.old" klasörü geldi. İçi bomboştu ama gelmesi normal mi?
Tek disk kullanıyorum, 1 TB'lik C sürücüsü.

Çözüm
Evet, Windows.old klasörü genellikle önceki Windows kurulumundan kalan dosyaları içerir ve format sonrası otomatik olarak oluşabilir. Eğer klasör boş görünüyorsa, dosyalar sistem tarafından temizlenmiş olabilir. Bu durum genellikle sorun yaratmaz. Merak etmeyin.
Evet, Windows.old klasörü genellikle önceki Windows kurulumundan kalan dosyaları içerir ve format sonrası otomatik olarak oluşabilir. Eğer klasör boş görünüyorsa, dosyalar sistem tarafından temizlenmiş olabilir. Bu durum genellikle sorun yaratmaz. Merak etmeyin.

Çözüm

Vakit ayırdığınız için teşekkürler.