anaf 3 Başarılı Katılım 30 Aralık 2023 Mesajlar 196 Çözümler 1 Beğeniler 83 Yer Sakarya Bugün 13:34 #1 İyi günler, az önce arkadaşımın bilgisayarına format attım. Format sonrası internet bağlanmıyor. Ethernet, Wi-Fi, kablolu hotspot vs. hepsine aynı sorun var. İnternet sürücüsünü de kurdum ama sorun devam ediyor.
İyi günler, az önce arkadaşımın bilgisayarına format attım. Format sonrası internet bağlanmıyor. Ethernet, Wi-Fi, kablolu hotspot vs. hepsine aynı sorun var. İnternet sürücüsünü de kurdum ama sorun devam ediyor.
Çözüm anaf Bugün 13:44 Hasan Merkit dedi: Sürücüyü hangi siteden indirdiniz? Statik IP vermeden farklı cihaz bağlandığında internet direkt çalışıyor mu? Halihazırda aynı ağa bağlı ve internete çıkabilen cihazda yapılmış IP ayarları var mı? Genişletmek için tıkla... Herhangi bir şey yok. Bilgisayarı kurdum, 3-5 program kurdum, yeniden başlattım, tık yoktu. Driver'ı kendi sitesinden kurdum, anakartın. GoodbyeDPI'mış sorun konu kilit.
Hasan Merkit dedi: Sürücüyü hangi siteden indirdiniz? Statik IP vermeden farklı cihaz bağlandığında internet direkt çalışıyor mu? Halihazırda aynı ağa bağlı ve internete çıkabilen cihazda yapılmış IP ayarları var mı? Genişletmek için tıkla... Herhangi bir şey yok. Bilgisayarı kurdum, 3-5 program kurdum, yeniden başlattım, tık yoktu. Driver'ı kendi sitesinden kurdum, anakartın. GoodbyeDPI'mış sorun konu kilit.
Hasan Merkit 88 Moderasyon Üyesi Geliştirici Gelişen Oyun Katılım 30 Ocak 2025 Mesajlar 5.422 Makaleler 14 Çözümler 112 Beğeniler 8.883 Bugün 13:42 #2 Sürücüyü hangi siteden indirdiniz? Statik IP vermeden farklı cihaz bağlandığında internet direkt çalışıyor mu? Halihazırda aynı ağa bağlı ve internete çıkabilen cihazda yapılmış IP ayarları var mı? Artı 0 Eksi
Sürücüyü hangi siteden indirdiniz? Statik IP vermeden farklı cihaz bağlandığında internet direkt çalışıyor mu? Halihazırda aynı ağa bağlı ve internete çıkabilen cihazda yapılmış IP ayarları var mı?
KS KS anaf 3 Başarılı Katılım 30 Aralık 2023 Mesajlar 196 Çözümler 1 Beğeniler 83 Yer Sakarya Bugün 13:44 #3 Hasan Merkit dedi: Sürücüyü hangi siteden indirdiniz? Statik IP vermeden farklı cihaz bağlandığında internet direkt çalışıyor mu? Halihazırda aynı ağa bağlı ve internete çıkabilen cihazda yapılmış IP ayarları var mı? Genişletmek için tıkla... Herhangi bir şey yok. Bilgisayarı kurdum, 3-5 program kurdum, yeniden başlattım, tık yoktu. Driver'ı kendi sitesinden kurdum, anakartın. GoodbyeDPI'mış sorun konu kilit. Artı 2 Eksi Çözüm
Hasan Merkit dedi: Sürücüyü hangi siteden indirdiniz? Statik IP vermeden farklı cihaz bağlandığında internet direkt çalışıyor mu? Halihazırda aynı ağa bağlı ve internete çıkabilen cihazda yapılmış IP ayarları var mı? Genişletmek için tıkla... Herhangi bir şey yok. Bilgisayarı kurdum, 3-5 program kurdum, yeniden başlattım, tık yoktu. Driver'ı kendi sitesinden kurdum, anakartın. GoodbyeDPI'mış sorun konu kilit.