Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

anaf 3

Başarılı
Yer
Sakarya
İyi günler, az önce arkadaşımın bilgisayarına format attım. Format sonrası internet bağlanmıyor. Ethernet, Wi-Fi, kablolu hotspot vs. hepsine aynı sorun var. İnternet sürücüsünü de kurdum ama sorun devam ediyor.

Çözüm
Sürücüyü hangi siteden indirdiniz? Statik IP vermeden farklı cihaz bağlandığında internet direkt çalışıyor mu?

Halihazırda aynı ağa bağlı ve internete çıkabilen cihazda yapılmış IP ayarları var mı?

Herhangi bir şey yok. Bilgisayarı kurdum, 3-5 program kurdum, yeniden başlattım, tık yoktu. Driver'ı kendi sitesinden kurdum, anakartın.

GoodbyeDPI'mış sorun konu kilit.
Sürücüyü hangi siteden indirdiniz? Statik IP vermeden farklı cihaz bağlandığında internet direkt çalışıyor mu?

Halihazırda aynı ağa bağlı ve internete çıkabilen cihazda yapılmış IP ayarları var mı?

Herhangi bir şey yok. Bilgisayarı kurdum, 3-5 program kurdum, yeniden başlattım, tık yoktu. Driver'ı kendi sitesinden kurdum, anakartın.

GoodbyeDPI'mış sorun konu kilit.

Çözüm