Alparow

Uzman
Bugün sistemi 2 kere formatladım. Birinci formatımda 25H2 güncellemesi gelmişti ancak ikinci formatımda hala gelmedi. Gelir mi yoksa bir kez daha format atayım mı? Format attığım ISO dosyası 24H2 olduğundan dolayı 25H2 sonradan geliyor. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tüm Windows Update güncellemelerini indirin. Ardından Windows11.0-KB5054156-x64 kod numaralı 25H2 güncelleme paketini kurun.

@Max Caulfield tarafından yazılmış aşağıdaki rehber de yardımcı olacaktır:

Tüm Windows Update güncellemelerini indirin. Ardından Windows11.0-KB5054156-x64 kod numaralı 25H2 güncelleme paketini kurun.

@Max Caulfield tarafından yazılmış aşağıdaki rehber de yardımcı olacaktır:

Herhangi bir şey indirmeden yapmanın bir yolu yok mu?

Boşuna bir sürü muhabbet dönmüş, çözüm çok kolay.

1- Bu siteden Yükleme Yardımcısını indirin: https://www.microsoft.com/tr-tr/software-download/windows11
2- Çalıştırın ve şartları kabul edin.
3- Güncellemeyi bekleyin. Windows Update ile aynı işi yapacaktır.

24H2 ve 25H2 yukarıda da söylendiği gibi neredeyse aynı sürüm, yani yüksek ihtimalle 24H2 sürüm desteği kesilmeye yaklaşıncaya kadar gelmez.

İnternetim yurt dışı sağlayıcı bu yüzden Microsoft sitesine erişimim yok teşekkürler.

Dediğim gibi ilk formatta geldi yine geleceğini düşünüyorum ha gelmezsede bekler 26h2'ye geçiş yaparım.

Son düzenleme:
İnternetim yurt dışı sağlayıcı bu yüzden Microsoft sitesine erişimim yok teşekkürler.

Dediğim gibi ilk formatta geldi yine geleceğini düşünüyorum ha gelmezsede bekler 26h2'ye geçiş yaparım.
Microsoft sitesine erişimin herhangi bir yerde yasak olduğunu hiç duymamıştım, tuhaf. Kolay gelsin.