creazy

Başarılı
Merhaba.

Daha dün format attım ve 25H2’ye geçtim. ISO’yu da Microsoft’un kendi sitesinden indirip kurdum.
Fakat başlat menüsü, şarj simgesi, görev çubuğu ikonları vs. hiçbir şey değişmedi, hâlâ eski hâlinde.
Neden güncellenmedi, neden yeni arayüz gelmedi anlamadım. Sizde de aynı mı?
Bir de “Windows izinleri” kısmında önceden daha fazla seçenek vardı, format sonrası onlar da kaybolmuş. Bunun sebebini de çözemedim.
Bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim.

Teşekkürler, saygılar.

1763619133713.webp

1763619086810.webp

1763619049246.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Denemek için ben de indirdim ancak hata aldım. Şu en son güncelleştirmeleri alın seçeneğini aktif ettiysen oradan inmesi lazım aslında. Ben o şekilde indirmiştim. Aktif ettikten sonra güncelleştirmeleri denetle dedin mi?

Evet, dedim. Hatta şimdi tekrar dedim. Bir şey çıkmadı.

1763625641763.webp

Bendeki KB5070349 diğerinden daha yeni galiba. Benim anlamadığım, onda varsa bende de olması lazım diye düşünmüştüm ama herhalde güncelleme herkese aynı anda gelmiyor. Muhtemelen zamanla yavaş yavaş dağıtılıyor.

Gelişmiş seçenekler bölümünde isteğe bağlı güncelleştirmeler kısmında bir şey var mı?

1763625884594.webp

Merhaba.

Daha dün format attım ve 25h2'ye geçtim. ISO'yu da Microsoft'un kendi sitesinden indirip kurdum.
Fakat başlat menüsü, şarj simgesi, görev çubuğu ikonları vs. hiçbir şey değişmedi, hâlâ eski hâlinde.
Neden güncellenmedi, neden yeni arayüz gelmedi anlamadım. Sizde de aynı mı?
Bir de “windows izinleri” kısmında önceden daha fazla seçenek vardı, format sonrası onlar da kaybolmuş. Bunun sebebini de çözemedim.
Bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim.

Teşekkürler, saygılar.

Eki Görüntüle 203357

Eki Görüntüle 203356

Eki Görüntüle 203355

Benim sistemime de güncelleme yüklenince gelmemişti, sonradan geldi galiba zamanla geliyor. Ya da sistem arka planda bir şeyler yükledikten sonra özellik aktifleşiyor olabilir bilemiyorum.