Detaylar
Kim cevapladı?K0caKafa
Çalışkan
Dediğiniz tam anlayamadım, üzerinde durduğum bilgisayara takılı disk mi diye soruyorsanız eğer, normalde orda diskin modeli yazıyor ama burda bişe yazmıyor.
Yani normalde Windows kurulu diskin marka modeli yazıyordu orada ama şimdi bir şey yazmıyor.
K0caKafa
Çalışkan
Sata ssd ye yapınca olmuyor, diğer m2 ssd ye deneyince de sorun oldu.Farklı diske kurulum yaptığınızda da aynı sorun oluyor değil mi?
Ancak Windows önceden m2 ssd ye kuruluydu ve 2 3 kere format atıp Windows kurma işlemi yapmıştım, şimdi o ssd ye de kuramıyorum.
USB belleği değiştirip, yeniden bir ISO indirip rusuf ile GPT olarak hazırlayıp tekrar kurulum denemek lazım.
Sorun bunların hepsinden dolayı olabilir o yüzden tek seferde üçünüde değiştirip denemekte fayda var.
Sorun bunların hepsinden dolayı olabilir o yüzden tek seferde üçünüde değiştirip denemekte fayda var.
K0caKafa
Çalışkan
Onu da denedim ama yine değişen bir şey olmadı.USB belleği değiştirip, yeniden bir ISO indirip rusuf ile GPT olarak hazırlayıp tekrar kurulum denemek lazım.
K0caKafa
Çalışkan
Evet.
K0caKafa
Çalışkan
Ama 2 bu zamana kadar Windows kurulu olan diğer m2 ssd ye de şuan kuramıyorum.Bu durumda M.2 SSD'de problem olması ihtimal, SATA SSD'ye kurulum gerçekleşiyor çünkü
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Codex ile geliştirilen mobil uygulamaya ücretsiz AI entegre edilebilir mi?
- Albus Dumbledore