Detaylar
Kim cevapladı?yusufumm07
Üstün
Çok basit korkma takıldığın yer olursa yardımcı oluruz.
Bu siteden Rufus'u indir
ISO dosyanı indir
Rufus'u açıp USB belleğini bilgisayara tak
ISO dosyasını seç
Başlat de ve bitti bu kadar.
ISO dosyanı indir
Rufus'u açıp USB belleğini bilgisayara tak
ISO dosyasını seç
Başlat de ve bitti bu kadar.
Tamam diyerek devam edin. Orayı niye Recep yazdınız hocam?
Oranın tikini kaldırın bence gerek yok.
İsterseniz bu konu ile ilgili rehberim var.
Evet daha önceden açılan bir konudur ama eskimiştir diye düşünüp tekrar yazayım dedim. Evet kısa ve öz şekilde nasıl format atılacağını açıklayacağım. Lütfen makaleyi düzgün okuyun.yaptığınız işlemlerden ben sorumlu değilim. Ve lütfen hatalarım varsa uyarın çünkü fazla detay ile açıkladım dikkat edemedim bir de kısa ve öz anlatacaktım.
1. Ventoy ile formatlık nasıl hazırlanır
ventoy.net
Ventoy indirildikten sonra ZIP dosyasından çıkarıp.
Ventoy2disk uygulamayı açıyoruz ve Windows güvenlik çıkıyor...
Ventoy
Ventoy is an open source tool to create bootable USB drive for ISO files. With ventoy, you don't need to format the disk again and again, you just need to copy the iso file to the USB drive and boot it.
- Asily
- format rufus ventoy windows windows11
- Forum: Windows 11
REcep abını videodakı resmını aldım recep yazmadım yanıTamam diyerek devam edin. Orayı niye Recep yazdınız hocam?
Oranın tikini kaldırın bence gerek yok.
İsterseniz bu konu ile ilgili rehberim var.
Evet daha önceden açılan bir konudur ama eskimiştir diye düşünüp tekrar yazayım dedim. Evet kısa ve öz şekilde nasıl format atılacağını açıklayacağım. Lütfen makaleyi düzgün okuyun.yaptığınız işlemlerden ben sorumlu değilim. Ve lütfen hatalarım varsa uyarın çünkü fazla detay ile açıkladım dikkat edemedim bir de kısa ve öz anlatacaktım.
Ventoy indirildikten sonra ZIP dosyasından çıkarıp.Ventoy
Ventoy is an open source tool to create bootable USB drive for ISO files. With ventoy, you don't need to format the disk again and again, you just need to copy the iso file to the USB drive and boot it.ventoy.net
![]()
- Asily
- format rufus ventoy windows windows11
- Forum: Windows 11
Tamamdır anladım hocam. Rehbere bakabilirsiniz bu arada.REcep abını videodakı resmını aldım recep yazmadım yanı
Yapamadığınız bir şey olursa yardımcı olurum.
Genel olarak biliyorum, çok atttım da Windows 11 biraz değişmiş. Ondan dolayı konu açmak istedim. Şu an hazır, yarın atacağım ve PC'yi vereceğim, birine sattım. Çok üzgünüm.Tamamdır anladım hocam. Rehbere bakabilirsiniz bu arada.
Yapamadığınız bir şey olursa yardımcı olurum.
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam isterseniz sıfırlayıp sürücüyü temizle ile bulut indirmeyi seçip yapın. En azından biraz zahmetsiz oluyor format gibi oluyor diyebilirim.Genel olarak biliyorum, çok atttım da Windows 11 biraz değişmiş. Ondan dolayı konu açmak istedim. Şu an hazır, yarın atacağım ve PC'yi vereceğim, birine sattım. Çok üzgünüm.
Ama tavsiyem tabii ki format.
Windows 11 ise 1,2 ve son