Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

lwitan

Becerikli
Bütün driverlarımı güncelledim fakat oyun oynamazken veya PC yükte değilken bilgisayar mavi ekran veriyor. Dump dosyalarını buldum ChatGPT sordum fakat tam olarak anlayamadım. Yardımcı olabilirseiniz sevinirim. Dump dosyalarını paylaştım. İnceleyip yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Dump dosyaları.

1.webp
2.webp
3.webp
4.webp
5.webp

usbxhcı driver güncellemesi yapabilirsin.
Sistem dosyalarını kontrol et. SFC /scannow, DISM /online /cleanup-ımage /restorehealth CMD'yi açarak yazabilirsin.
Realtek Ethernet sürücüsünü güncelle veya yeniden yükle. RAM testi yapabilirsin. Chrome.exe hata veriyor. Kullanmıyorsan silebilirsin. Kullanıcaksan. Sil yükle yapabilirsin. Ama en çok RAM sorunlu gibi.

Bütün driverlarımı güncelledim fakat oyun oynamazken veya PC yükte değilken bilgisayar mavi ekran veriyor. Dump dosyalarını buldum ChatGPT sordum fakat tam olarak anlayamadım. Yardımcı olabilirseiniz sevinirim. Dump dosyalarını paylaştım. İnceleyip yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Dump dosyaları.

Selam, @lwitan

Windows 10 os_versıon: 10.0.19041.1, Windows 11 en güncel sürümü kurun sisteminize.