Çözüldü Formattan sonra OEM key Retail key olmuş

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

mbpcr7

Uzman
OEM Home Single Language anahtarım vardı. Format attıktan sonra sürümün Pro olduğunu fark ettim ve anahtar detaylarında Retail ile etkinleştirildiği gördüm. KMS falan yazmıyor sizce neden olabilir? MicroWin ile hazırladım ISO'yu.

1751368888075.webp

Çözüm
ISO’yu MicroWin ile hazırladığın için Windows, Pro sürüm olarak kuruldu ve generic Retail anahtarıyla etkinleştirildi. KMS yazmıyorsa yasa dışı değil, sadece Retail kanal kullanılmış. BIOS'taki OEM anahtar Home sürüm için geçerli olduğu için devreye girmemiş.
ISO’yu MicroWin ile hazırladığın için Windows, Pro sürüm olarak kuruldu ve generic Retail anahtarıyla etkinleştirildi. KMS yazmıyorsa yasa dışı değil, sadece Retail kanal kullanılmış. BIOS'taki OEM anahtar Home sürüm için geçerli olduğu için devreye girmemiş.

Çözüm
Generic Retail anahtar nedir?

Geri
Yukarı Alt