Fortnite hesabı kaç TL eder?

Kayraa

Uzman
Merhabalar, böyle konular açmayı sevmem ama gerçekten bilmediğim için sormak istedim, amacım hesabımı göstermek değil. CS'de skin almak istiyorum, o yüzden Fortnite hesabımı satmayı düşünüyorum.
Fiyat konusunda pek fikrim yok, o yüzden sizce ne kadar eder diye bir sormak istedim. Hesabın SS'ini ekleyemiyorum ama aklımda kalan bazı detaylar şöyle:
  • Kurucu Paketi (STW) var.
  • Sezon 3'ten Chapter 2’ye kadar tüm Battle Pass'ler full.(Level 200)
  • 2000 gün önce mağazaya gelmiş, bir daha gelmemiş birkaç nadir kazma ve skin var.
  • 1000 gün öncesinden kalma, parayla alınmış eski bundle’lar da var. Sizce böyle bir hesap kaç TL civarında eder?

Kurucu maili devredeceğim bu arada.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar, böyle konular açmayı sevmem ama gerçekten bilmediğim için sormak istedim, amacım hesabımı göstermek değil. CS'de skin almak istiyorum, o yüzden Fortnite hesabımı satmayı düşünüyorum.
Fiyat konusunda pek fikrim yok, o yüzden sizce ne kadar eder diye bir sormak istedim. Hesabın SS'ini ekleyemiyorum ama aklımda kalan bazı detaylar şöyle:
  • Kurucu Paketi (STW) var.
  • Sezon 3'ten Chapter 2’ye kadar tüm Battle Pass'ler full.(Level 200)
  • 2000 gün önce mağazaya gelmiş, bir daha gelmemiş birkaç nadir kazma ve skin var.
  • 1000 gün öncesinden kalma, parayla alınmış eski bundle’lar da var. Sizce böyle bir hesap kaç TL civarında eder?

Kurucu maili devredeceğim bu arada.
- Hesabınızın değeri, sahip olduğu özelliklere ve nadirliklere bağlı olarak değişiklik gösterir. Aşağıdaki kriterlere göre fiyat tahmini yapabiliriz:

1. Kurucu Paketi (STW): Bu, hesabınıza önemli bir değer katıyor. Kurucu Paketi olan hesaplar genellikle daha yüksek fiyata satılabilir.

2. Battle Pass Durumu: Sezon 3'ten Chapter 2’ye kadar tüm Battle Pass'lerin tam olması, hesap için değerli bir özelliktir. Sezonların popülerliği de fiyatı etkileyebilir.

3. Nadir Kazma ve Skinler: Elinizdeki nadir skinler ve kazmalar, genellikle koleksiyoncular tarafından arandığı için değer katmaktadır. Bu özellikle daha uzun süre önce satılan skinler için geçerlidir.

4. Eski Bundle’lar: Para ile satın alınmış eski bundle'lar, nadir ve değerli olabileceği için hesap değerini artıracak unsurlardan biridir.

- Tüm bu faktörleri bir araya getirerek, hesap değeri yaklaşık 1500 TL ile 4000 TL arasında değişebilir. Ancak kesin bir değer belirlemek için piyasadaki benzer hesapların fiyatlarını kontrol etmek faydalı olacaktır.

- Ayrıca, hesabınızı satarken güvenli bir platform seçmeye özen gösterin ve işlemleri dikkatli bir şekilde yapın.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt