Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Burakhp

Gelişen
Epic Games, hiçbir işlem yapmamama rağmen Fortnite'ı kendiliğinden sildi. Ben de Fortnite'ın tüm dosyalarını bilgisayardan kaldırıp oyunu tekrar indirmeye başladım. Yaklaşık %70'e kadar indirme sorunsuz ilerledi ancak 70'ten sonra bir anda bilgisayar dondu ve kapandı. İlk başta bunun rastgele klasik bir mavi ekran hatası olduğunu düşündüm. Bilgisayarı açtıktan sonra Epic Games'i oyunu indirmeye devam etmesi için açtım. Ancak açtıktan 5 saniye sonra bilgisayar tekrar siyah ekran verdi. Bunu birkaç kez daha denedim ve hâlâ her Epic Games açışımda bilgisayar çöküyor. Epic Games'i silip yeniden yükledim, sürücüleri güncelledim ama hiçbir faydası olmadı.

Epic her zaman sorunlu bir mağaza olmuştu ama buna benzer bir hata ile daha önce karşılaşmamıştım. Yardımcı olursanız sevinirim.

• İşletim sistemi: Windows 11
  • Ekran kartı: RTX 2060
  • RAM: 16 GB
  • İşlemci: AMD Ryzen 5 1600
  • SSD: Kioxia 500 GB
  • Anakart: Gigabyte B450M S2H

Daha fazla detay gerekiyorsa, paylaşabilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Çözümü buldum.

Çözüm olarak ilk önce oyunu SSD'den komple silip HDD'ye yükledim, sonra Epic Games üzerinden oyunu HDD'den SSD'ye taşıdım ve sorunsuz şekilde oyun açıldı.
Çözümü buldum.

Çözüm olarak ilk önce oyunu SSD'den komple silip HDD'ye yükledim, sonra Epic Games üzerinden oyunu HDD'den SSD'ye taşıdım ve sorunsuz şekilde oyun açıldı.

Çözüm