Fortnite lag sorunu

mortal345

Uzman
Arkadaşlar merhaba. Ben profesyonel bir şekilde Fortnite oynuyorum ama bir sıkıntı var, bu da oynanış kalitemi gerçekten çok ciddi miktarda düşürüyor. Bu sıkıntı ise örneğin ben Build yaparken duvar atıp düzenleyip ardından hızlıca merdiven atıp onu da düzenlemek gerekiyor fakat duvarı atıp düzenledikten sonra merdiveni koyuyorum, düzenliyorum fakat merdiveni düzenlemiyor. Düzenleme hareketini yapmış olmama rağmen düzenlemiyor. Yani anlatmak istediğim hızlıca düzenleme yapmam gereken kısımlarda oyun takılıyor, oyunda 200 FPS üstü almama rağmen.

Sistemim
  • RTX 3050 8 GB
  • i5 10400F işlemci
  • 16 GB RAM
  • 165 Hz 1920x1080 monitör
Arkadaşlar benim sorunum bu, ve oyunda 170-200 arası FPS alıyorum fakat benim için önemli olan FPS değil benim için önemli olan oyunda akıcılık. Bunun sebebi ise oyun takılmadan hızlı bir şekilde düzenleme yapabilmek. Bu sorunuma çözümünüz var mı? İyi Sosyaller!

Son düzenleyen: Moderatör:
Yani anlatmak istediğim hızlıca edit yapmam gereken kısımlarda oyun takılıyor, oyunda 200 FPS üstü almama rağmen.
Afterburner çalıştırıp %0.1 FPS değerine bakar mısın?

Fortnite zaten biraz optimizasyon özürlüsü bir oyun. Çözebileceğinizi sanmıyorum, başarılar dilerim. Bu arada %0.1 değerine bakmak için internetten araştırabilirsiniz Recep Bey'in cevap vermesi uzun sürebilir.

Afterburner çalıştırıp %0.1 FPS değerine bakar mısın?
@Recep Baltaş hocam bu sorunun bir çözümü var mı çünkü bir çözüm bulamazsak ekran kartı değiştirmek zorunda kalacağım 1 aya kadar profosyonel maçlar başlayacak çünkü ve bu şekilde orada performans sergileme imkanım yok ama soruna çözüm bulabilirsek daha iyi olur.

Değerlere baktınız mı? O değerleri buraya atın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…