Makaleler
9
Screenshot_20240901_103253_Fortnite.webp

Oyuna iOS ve Android üzerinden oyuna girin.
(iOS için Avrupa Birliği ülkelerinde olmanız gerekmektedir)
Görevler kısmında, Fortnite Mobile uygulaması sekmesinde mevcut.
Nasıl alabilirim dersenizde. 100k TP kasmak kolaydir. Nedir bu kolay yolu derseniz. Battle Royale girin en az 5 kill alın. Bol bol sandık açarsanız ilk oyunda skini alırsınız.
Ne zaman bitiyor? Bu konu açıldıktan sonra 8 hafta sonra bitmekte bilginize.

Screenshot_20240901_180309_Fortnite.webp

GeForce NOW gibi bulut sistemlerden oynayarak alamıyorsunuz bu arda telefon desteklemediği için oradan girmiştim vermedi.

Mantıken bilgisayar üzerinden bulut olarak açtığı için normal eğer telefonunuz desteklemiyorsa Mediamark'ta bir telefonda indirme başlayın. İnerken arkada bilgisayarlardan birine oturup oynayın :D. Ben sırf Samsung telefon indiriminden yararlanmak için böyle yapmıştım.

Kishi V2 elimde var, sadece T3 arena oynarken kullanıyorum 😁

Fortnite için ezberlemek zor olacaktır, bilgisayarda insan gibi oynamıyorum öyle diyeyim :)

Özellikle bilgisayar oyuncusu olarak kol kullanmak ekstra zor oluyor nedense. Belki de ben sadece yaşıyorumdur bunu ama Witcher oynarken savaşın ortasında değiştireyim dedim 4 kere öldüm direk çektim kolu.

Özellikle bilgisayar oyuncusu olarak kol kullanmak ekstra zor oluyor nedense. Belki de ben sadece yaşıyorumdur bunu ama Witcher oynarken savaşın ortasında değiştireyim dedim 4 kere öldüm direk çektim kolu.
Online oyunlarda muhakkak klavye kullanıyorum, gamepad ile oynayan oyuncuya saygı duyarım çünkü zor >:)