pgyldz

Becerikli
Selam,

Başlıkta okuduğunuz gibi Fortnite başlamayı düşünüyorum. Birkaç soru sormak istiyorum. Fortnite team deatmatch, bayrak kapmaca veya şu bölgeyi savun veya ele geçir veya yapı yapma olmayacak. Battleroyale şeklinde modlar oynayacağım. Bir de hızlı XP kasma map önerisi istiyorum. YouTube Shorts'ta çıkıyor, bildiğiniz harita var ise bana paylaşır mısınız? Nasıl yapılır görselli bir şekilde olacaktır.
Yorumlarınız için teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hep değişiyor XP farm mapleri. Fortnite iyidir hoştur 3 yıl falan oynadım bir süre sonra bir anda bayıyor bırakıyorsun. 2 yıldır oynamıyorum sadece geçen sene michael myers geldi onu satın aldım.

MSI claw a1m el konsolu kullanıyorum gamepad kullandığım zaman sadece gamepad olan oyuncularla mı eşleşiyoruz randomu eşleşme oluyor.

Fortnite inanılmaz hızlı bir oyun. Bir yandan çatışıp bir yandan inşaat yapmak gerekiyor. Benim IQ yetmedi şahsen bu oyunu oynamaya. Bir ara denemiştim ama çok uzun sürmedi maceramız.

Fortnite inanılmaz hızlı bir oyun. Bir yandan çatışıp bir yandan inşaat yapmak gerekiyor. Benim IQ yetmedi şahsen bu oyunu oynamaya. Bir ara denemiştim ama çok uzun sürmedi maceramız.

İnşa etmeden de oynanıyor diye biliyorum öyle bir seçenek var indirdim birinci maç 15 kill ikincisi ise 13 kill aldım.

Bir de Zero Build modu var mı battleroyale için hala var mı kaldırdılar mı?

Gayet zevkli ama donem donem sikan sonra tekrar baslanilan bir oyun, agalarla yapilan Minecraft sunucusu donemi gibi.

Hep değişiyor XP farm mapleri. Fortnite iyidir hoştur 3 yıl falan oynadım bir süre sonra bir anda bayıyor bırakıyorsun. 2 yıldır oynamıyorum sadece geçen sene michael myers geldi onu satın aldım.

Battle Pass ilerlemesi onlara özel görev mı yapmam lazım herhangi bir günlük haftalık görevde mi ilerliyor şu an 4 sayfayı bitirdim orada kaldım ilerleyemiyorum dün XP farm haritalarında takıldım onun XP limitine mı geldim.

Son düzenleme:
Bir de Zero Build modu var mı battleroyale için hala var mı kaldırdılar mı?

Yaklaşık 5-6 yıldır düzenli olarak oynadığım ve hala keyifle vakit geçirdiğim bu oyunda, özellikle Zero Build modu hâlâ aktif ve oldukça sevilen bir mod olarak öne çıkıyor. Bu mod, yapı inşa etmeyi sevmeyen oyuncular için birebir. Oyun, içerik bakımından da oldukça zengin. Şu an oyunda 4 farklı Battle Pass bulunuyor:

• Battle Royale Pass (ana sezon bileti)
  • mazi Pass (eski Fortnite chapter 1 deneyimi için)
  • müzik bileti (oyuna entegre ritim tabanlı içerikler için)
  • lego bileti (lego temalı içerikler ve karakterler için)

Tüm bu Battle Pass'lere sahip olmakla kalmıyor, aynı zamanda her ay 1000 V-Papel (oyun içi para birimi), özel bir kostüm (skin) ve Rocket League premium üyeliği de elde ediyorsunuz. Üstelik tüm bunlar sadece aylık 79 TL karşılığında sunuluyor. Fiyat-performans açısından bakıldığında gayet avantajlı bir teklif.

Ancak üstteki arkadaşın da dediği gibi, bazı sezonlar içerik açısından durgun geçebiliyor ve oyun bir süreliğine sıkıcı hale gelebiliyor. Yine de genel anlamda sürekli güncellenen içeriği ve farklı mod seçenekleri sayesinde tekrar ilgini çekmeyi başarıyor.

oyundaki ana modlar:​

• Chapter 6 Battle Royale:
    Oyunun ana modu. Her sezon farklı temalar, yeni haritalar ve görevlerle güncelleniyor. Fortnite deneyiminin temelini bu mod oluşturuyor.
  • Mazi modu:
    Eski Fortnite'ı özleyenler için mükemmel bir nostalji. chapter 1 haritası ve mekanikleriyle, oyunun ilk yıllarına bir yolculuk sunuyor.
  • Reload modu:
    15 dakikalık, hızlı tempolu bir Battle Royale modu. Maksimum 40 oyuncu ile oynanıyor. Kısa süreli, yoğun aksiyon arayanlar için birebir.
  • Balistik modu:
    CS:GO ve Valorant tarzı bir deneyim sunan, taktiksel nişancı modu. Silah mekaniği ve oyun tarzı bu tür FPS oyunlarını sevenlere hitap ediyor.
  • Lego modu:
    Minecraft benzeri yapım ve keşif odaklı bu modda, lego karakterleriyle kocaman bir dünyayı keşfediyorsunuz. Ancak bazı oyuncular için fazla yavaş ve çocuk işi gelebilir; bu nedenle herkese hitap etmeyebilir.
  • Blitz Royale (yeni mod):
    Yepyeni eklenen bu modda, sadece 5 dakikalık bir Battle Royale deneyimi sunuluyor. 32 oyuncu ile hızlı, tempolu ve kompakt bir maç deneyimi yaşamak isteyenler için oldukça ideal.
  • Festival modu:
    guitar Hero benzeri müzik temalı bir mod. Farklı müzik türlerinden parçalar eşliğinde ritme göre doğru tuşlara basarak yüksek skorlar yapıyorsunuz. Hem tek başına hem de arkadaşlarla oynanabilecek eğlenceli bir alternatif.
    Umarım yardımcı olabilmişimdir.😊