Yaklaşık 5-6 yıldır düzenli olarak oynadığım ve hala keyifle vakit geçirdiğim bu oyunda, özellikle Zero Build modu hâlâ aktif ve oldukça sevilen bir mod olarak öne çıkıyor. Bu mod, yapı inşa etmeyi sevmeyen oyuncular için birebir. Oyun, içerik bakımından da oldukça zengin. Şu an oyunda 4 farklı Battle Pass bulunuyor:

• Battle Royale Pass (ana sezon bileti)
  • mazi Pass (eski Fortnite chapter 1 deneyimi için)
  • müzik bileti (oyuna entegre ritim tabanlı içerikler için)
  • lego bileti (lego temalı içerikler ve karakterler için)

Tüm bu Battle Pass'lere sahip olmakla kalmıyor, aynı zamanda her ay 1000 V-Papel (oyun içi para birimi), özel bir kostüm (skin) ve Rocket League premium üyeliği de elde ediyorsunuz. Üstelik tüm bunlar sadece aylık 79 TL karşılığında sunuluyor. Fiyat-performans açısından bakıldığında gayet avantajlı bir teklif.

Ancak üstteki arkadaşın da dediği gibi, bazı sezonlar içerik açısından durgun geçebiliyor ve oyun bir süreliğine sıkıcı hale gelebiliyor. Yine de genel anlamda sürekli güncellenen içeriği ve farklı mod seçenekleri sayesinde tekrar ilgini çekmeyi başarıyor.

oyundaki ana modlar:​

• chapter 6 Battle Royale:
    Oyunun ana modu. Her sezon farklı temalar, yeni haritalar ve görevlerle güncelleniyor. Fortnite deneyiminin temelini bu mod oluşturuyor.
  • mazi modu:
    Eski Fortnite'ı özleyenler için mükemmel bir nostalji. chapter 1 haritası ve mekanikleriyle, oyunun ilk yıllarına bir yolculuk sunuyor.
  • reload modu:
    15 dakikalık, hızlı tempolu bir Battle Royale modu. Maksimum 40 oyuncu ile oynanıyor. Kısa süreli, yoğun aksiyon arayanlar için birebir.
  • balistik modu:
    CS:GO ve Valorant tarzı bir deneyim sunan, taktiksel nişancı modu. Silah mekaniği ve oyun tarzı bu tür FPS oyunlarını sevenlere hitap ediyor.
  • lego modu:
    Minecraft benzeri yapım ve keşif odaklı bu modda, lego karakterleriyle kocaman bir dünyayı keşfediyorsunuz. Ancak bazı oyuncular için fazla yavaş ve çocuk işi gelebilir; bu nedenle herkese hitap etmeyebilir.
  • Blitz Royale (yeni mod):
    Yepyeni eklenen bu modda, sadece 5 dakikalık bir Battle Royale deneyimi sunuluyor. 32 oyuncu ile hızlı, tempolu ve kompakt bir maç deneyimi yaşamak isteyenler için oldukça ideal.
  • festival modu:
    guitar Hero benzeri müzik temalı bir mod. Farklı müzik türlerinden parçalar eşliğinde ritme göre doğru tuşlara basarak yüksek skorlar yapıyorsunuz. Hem tek başına hem de arkadaşlarla oynanabilecek eğlenceli bir alternatif.
    Umarım yardımcı olabilmişimdir.😊

İyi sabahlar dilerim mesajınızı yeni gördüm 2-3 hafta oynuyorum gamepadle ana Battle Pass 100 yaptım superman aldım bonus ödülün 2 sayfasında yım MSI claw a1m le oynuyorum 120-130 FPS 1080p ile birkaç sorum olacak.
1- oynadığınız bir AFK XP haritası biliyor musunuz?
2- bazı eski Battle Pass karakterleri yeniden sunuyorlar mı oyuna başlama sebebim the night rose diye karakter gözüme takıldı YouTube Shorts da gezinirken neden bunu anladım bilemiyorum ama yine de deyim.
3- hitbox in zor vurulan karakterler hangileridir.

İyi sabahlar dilerim mesajınızı yeni gördüm 2-3 hafta oynuyorum gamepadle ana Battle Pass 100 yaptım superman aldım bonus ödülün 2 sayfasında yım MSI claw a1m le oynuyorum 120-130 FPS 1080p ile birkaç sorum olacak.
1- oynadığınız bir AFK XP haritası biliyor musunuz?
2- bazı eski Battle Pass karakterleri yeniden sunuyorlar mı oyuna başlama sebebim the night rose diye karakter gözüme takıldı YouTube Shorts da gezinirken neden bunu anladım bilemiyorum ama yine de deyim.
3- hitbox in zor vurulan karakterler hangileridir.

İyi oyunlar hocam,
Mesajınızı simdi gördüm, uzatmadan cevaplayayım hocam.

1.AFK XP mapi oluyor ama kaçırmaman gerekiyor, AFK XP mapi ciktiktan birkaç saat sonra fixleniyor.
Bulmak için YouTube'dan aratıp mümkün olduğunca bugün atılmasına dikkat edin, 1 gün öncekilerden deneyebilirsiniz fixlenmediyse eğer, benden tavsiyesi eskisi kadar fazla vermiyor ama lego modunu açıp AFK bırakın hocam ama fazla XP vermez.
2. evet bazı eski karakterleri biraz değiştirip getiriyorlar mazi Pass'inde zaten eski karakterleri birleştirip sunuyorlar.
3. hitboxlar aynı hocam, hitboxu büyük olduğunu düşündüğünüz varsa giysenizde aynı bu oyunun bir bozukluğu.
Ama hitbox zor vurulan bir skin var hocam oyunun kendi süper kahraman skinleri var(DC veya Marvel skinleri değil direk Fortnite'ın kendi yaptığı skinlerden), toxic oyuncular onlardan alıp rengini komple ya yeşil ya da gri yapıp oynuyolar, görmeniz zor olabiliyor, yüksek ihtimalle dediğime karşılaşmışsınızdır.

Ekstra not: Oyunda pinginiz düşük olsa bile bazen vurduğunuz mermiler sayılmama sorunu var, bu tamamen oyunun serverlerinden kaynaklı.

Size bir sorum olacak hocam oyunu PC'den oynuyorsanız oyunu tavsiyem FPS'i ekran hızına sabitleyin ve görüntü oluşturma modunu performans moduna çekmenizi tavsiye ederim profesyonel oyuncular da böyle oynuyor.

Son düzenleme:
İyi oyunlar hocam,
Mesajınızı simdi gördüm, uzatmadan cevaplayayım hocam.

1.AFK XP mapi oluyor ama kaçırmaman gerekiyor, AFK XP mapi ciktiktan birkaç saat sonra fixleniyor.
Bulmak için YouTube'dan aratıp mümkün olduğunca bugün atılmasına dikkat edin, 1 gün öncekilerden deneyebilirsiniz fixlenmediyse eğer, benden tavsiyesi eskisi kadar fazla vermiyor ama lego modunu açıp AFK bırakın hocam ama fazla XP vermez.
2. evet bazı eski karakterleri biraz değiştirip getiriyorlar mazi Pass'inde zaten eski karakterleri birleştirip sunuyorlar.
3. hitboxlar aynı hocam, hitboxu büyük olduğunu düşündüğünüz varsa giysenizde aynı bu oyunun bir bozukluğu.
Ama hitbox zor vurulan bir skin var hocam oyunun kendi süper kahraman skinleri var(DC veya Marvel skinleri değil direk Fortnite'ın kendi yaptığı skinlerden), toxic oyuncular onlardan alıp rengini komple ya yeşil ya da gri yapıp oynuyolar, görmeniz zor olabiliyor, yüksek ihtimalle dediğime karşılaşmışsınızdır.

Ekstra not: Oyunda pinginiz düşük olsa bile bazen vurduğunuz mermiler sayılmama sorunu var, bu tamamen oyunun serverlerinden kaynaklı.

Size bir sorum olacak hocam oyunu PC'den oynuyorsanız oyunu tavsiyem FPS'i ekran hızına sabitleyin ve görüntü oluşturma modunu performans moduna çekmenizi tavsiye ederim profesyonel oyuncular da böyle oynuyor.

Bilgiler için teşekkür ederim.