jeoparadise

Becerikli
İyi Sosyaller. Fortnite başlamak istiyorum değer mi? Eskiden az bir süre oynamıştım Build'siz modda. Ama tekrar başlamayı düşünüyorum. Bir de sistem Ultra 1080P'de kaldırır mı?

RX 9060 XT 16 GB
R7 5700.

Son düzenleyen: Moderatör:
Build yapmasi artik eskisi kadar zor degil. 5-6 maca cok rahat ogrenirsiniz bile diyebilirim. Build yapmayi kolaylastiracak bir ton yenilik geldi. Fortnite'i Zero Build oynamak tatsiz tutsuz corba icmek gibi acikcasi biraz. Oyunun en buyuk unique ozelligi olmadan oynuyorsunuz oyunu ve build yapabilmek, Fortnite'da cidden sizi one gecirebilen bir sey.

Bunun disinda casual oynamak icin guzel, ranked modlarinda ise rekabetcilik konusunda daha onde olan BR oyunlari var diye dusunuyorum acikcasi.

Performans olarak da o GPU ile 1080p'de olsa bile Epic ayarlar zor ancak Lumen ve Nanite kapatirsaniz nativede 100+ rahat aliyorsunuz.

Build'siz mod akar, diğer türlü kanser olabilir çünkü gerçekten düşmanla karşı karşıya geldiğinizde 30 saniye Burj Khalifa dikmek yerine direkt çatışabilirsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
İyi Sosyaller. Fortnite başlamak istiyorum değer mi? Eskiden az bir süre oynamıştım Build'siz modda. Ama tekrar başlamayı düşünüyorum. Bir de sistem Ultra 1080P'de kaldırır mı?

RX 9060 XT 16 GB.
R7 5700.

İlk çıktığından beri ara sıra bırakmalarımı saymazsak halen oynuyorum. Mazi modu ve yeniden modu olmasa oynamazdım. Build'li oynuyorum Build'e alışmak zor gelebilir ama alışınca daha iyi. Bir de takım olunca daha keyifli.