Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

cleanris

Uzman
İlgili videoyu bırakıyorum, bu videodaki gibi sandığı 1 saniyeden kısa bir sürede nasıl topluyorlar? Özellikle klavye sesiyle video çekenlere bakıyorum, sürekli itemleri almak için tuşa spam mı atıyorlar diye fakat adam tek bir tuşla bunu yapıyor gibi gözüküyor. Ping değeriyle mi alakalı diye düşünüyordum (35-40 ping alıyorum) benimle aynı pingde veya 50 üstü pingde bile oynayan adam bunu yapabiliyor.

Video; (Klip olduğu için 5 saniye video merak etmeyin tüm videoyu bırakmadım.)

Çözüldü

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Hızlıca tuşu tam kaldırmadan basıyor yüksek ihtimalle. Diğerlerini de yakınına gelince otomatik alıyor zaten.
Alta küçük bir çözüldü yazmak yerine raporlayıp çözüldü olarak işaretlerseniz ve çözümü de belirtirseniz çok daha iyi olur.

Ayarlar>oyun>çatışma ve oradan "silahları otomatik topla" seçeneğini açık yapmanız gerekmekte.

Bu şekilde yapılıyor.
Hızlıca tuşu tam kaldırmadan basıyor yüksek ihtimalle. Diğerlerini de yakınına gelince otomatik alıyor zaten.
Alta küçük bir çözüldü yazmak yerine raporlayıp çözüldü olarak işaretlerseniz ve çözümü de belirtirseniz çok daha iyi olur.

Ayarlar>oyun>çatışma ve oradan "silahları otomatik topla" seçeneğini açık yapmanız gerekmekte.

Bu şekilde yapılıyor.

Çözüm