Planlanmıyor Foruma bir hekim alınmalı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 470
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 36
  • Görüntüleme Görüntüleme 1B
Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Mantıklı olun arkadaşlar lütfen sonra çıldırıyorsunuz biz doktor muyuz bize niye soruyorsun diye. Artık herkes gülecek sevinecek çok mutlu olacak!
Maasini vereceksen buyur alalim. Su anda acilde pratisyenler ayda 110 bin TL'ye yakin para aliyorlar, 24 saatlik nobetler seklinde calisiyorlar. Sabah 8'den diger sabah 8'e kadar calisip 5 asgari ucret maas almis adami nasil getireceksin buraya?

Maasini vereceksen buyur alalim. Su anda acilde pratisyenler ayda 110 bin TL'ye yakin para aliyorlar, 24 saatlik nobetler seklinde calisiyorlar. Sabah 8'den diger sabah 8'e kadar calisip 5 asgari ucret maas almis adami nasıl getireceksin buraya?

Recep abi halleder merak etme. O evet dedi mi olur. Öyle değil mi? @Recep Baltaş.

Oldu. Görüntülü muayene de ister misin?

Her şeyi geçip hekim alsak bile hastalıklar hakkında uzaktan nasıl bir teşhis koyabilir. Bir ton teste falan sokuyor, yüzyüze olmak şart.

Birkaç aya mezun olacak ve fazla sayıda nöbet tutmuş hasta görmüş biri olarak söylüyorum kabul edilemez bir fikir maalesef. Tabii ki forumda uzman hekimler bulunuyordur benim belki bunu söylemem yersizdir sonuçta yeni bir hekimim ancak içimde kalsın istemem. Zaten konuyla en ufak fikri olmayan birinin bile burada sınırsız fikri olduğunu gördüm tıpla alakalı verilen tavsiyeler bazen birbirinden komik ve hatalı oluyor. Bence hatta çoğu sağlıkla alakalı konu moderatörler tarafından reddedilmeli çünkü insanları yanıltan çok fikirler veriliyor. Hasta muayene edilirken dikkat edilmesi gereken bir ton şey var ve bunlar buradan yapılacak şeyler değiller.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…