Planlanmıyor Foruma bir hekim alınmalı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 470
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 36
  • Görüntüleme Görüntüleme 1B
Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Burası yeşil yoldan farklı kurulan teknoloji forumu arkadaşlar yeni bir Cumhuriyet değil. İstihdam mı yaratacaksınız? Belki buraya yazan Hollanda’dan da olabilir, Çorum’dan da forumun olayı budur kişileri yöneticiler de belirlemez kimse de. Forum mantığı zaten birbirini tanımayan insanların bildikleri şeyler hakkında birbirine yardım etmesidir. İçimizde doktor olan da vardır, gerekli gördüğü durumda yazar. Siz de bir zahmet sağlıkla ilgili probleminiz olduğunda internet üzerinde aramak yerine aile hekimine veya hastaneye başvurun.

O kadar sağlık kategorisinde sağlık sorunları oluşuyor. En azından bir çözüm sağlaması için bence foruma bir hekim gelebilir insanlar ona hastalığını aktarabilir.
Başarılı bir doktorun “pipim şu kadar uzadı, ne yapmam lazım” konularına cevap vermek için buraya geleceğini düşünmüyorum.
Bluetooth ile bağlanıp muayene mi edecek acaba?

Yani bir sağlık sorunu yaşadığınızda kıçınızı kaldırıp doktora gitmiyorsunuz da, foruma hekim alınmasını mı talep ediyorsunuz? Ne kafalar var ya.
Burada da Google’a girip Techolay’ı açacak kadar uğraşıyoruz, forum üyelerinde 500 mesaj üstüne sahip olanların yanına özel ilgilenen bir hemşire bırakılmalı (!)

Yani bir sağlık sorunu yaşadığınızda kıçınızı kaldırıp doktora gitmiyorsunuz da, foruma hekim alınmasını mı talep ediyorsunuz? Ne kafalar var ya.

Ya aslında pek ciddi bir şekilde açmadım bu konuyu zaten ki belirttim. Üzerinde zaten bu konuyu açarken bile kendi kendime güldüm.

Ya aslında pek ciddi bir şekilde açmadım bu konuyu zaten ki belirttim. Üzerinde zaten bu konuyu açarken bile kendi kendime güldüm.
Saçma olduğunu bile bile açtınız yani konuyu. İyi peki. Foruma fazla bağlılık göstermekten oluyor anlaşılan. Neyse, bu konunun üzerine daha fazla gitmeyeceğim.

Adam da 8-5 saatlerce çalıştıktan sonra bir de burda milletin derdiyle ilgilensin.

+ Çok fazla öksürüyorum, sizce neden olabilir?

- Akciğer sürücüleriniz güncel mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…