Foruma troll insanlar gelmiş

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xapder
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 37
  • Görüntüleme Görüntüleme 2B
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tamam demek ki sende onlardansin daha fazla uzatmayacagim. Allah için Türkiye'deki insanlarin yuzde kacinda 3 araba ve 1 ev var? Ve aynen bu gördüğünüz gibi fikir.

Eki Görüntüle 67173
Bir sorun yarattığını düşünüyorsan sebebiyle beraber raporlarsın. Herkes fikrini belirtmekte özgürdür. 10 keredir aynı şeyi tekrarladım senin yüzünden.

Bir sorun yarattığını düşünüyorsan sebebiyle beraber raporlarsın. Herkes fikrini belirtmekte özgürdür. 10 keredir aynı şeyi tekrarladım senin yüzünden.

Tamam ben de 3 kez tekrarladım. Bu fikir değil trollukten başka bir şey değildir. Bıktım sizin gibi hiçbir şey anlamayan kişilere söz anlatmaktan. Yalancıları fikrini söylüyor diye savunun daha.

O görselde dediği şey madem fikir, neresi fikir ve neye göre? Şu an tamamen haksızsın olay çıkarmak daha da yazmayacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:

Hayatımda gördüğüm en saçma konu, bana %100 iyi insan olan forum göstersene?

@LAPSEKILLI BIG SMOKE, siz ne düşünüyorsunuz hocam?

Açıkçası umurumda olmayan bir konu. Kişinin trol olup olmamasına gerek yok. Düşünceleri ve fikri bana hitap etmiyorsa direkt kendi kafamdan göz ardı ediyorum.

Yapmanız gereken basit: engelleyeceksin ve eğitim sistemi çok güzelse, savunmasını da yapabilir, kanıtlarıyla beraber. Neden eğitim sisteminin kötü olduğunu yazın.

Aynı şeyi Celal Şengör için de yapıyorlar; o da bu konuyu "Basit bir mecazı bile anlamıyorlar" olarak eleştirmişti son videolarında.
00.00 - 01.30 arası izleyin.

Burası forum kurallarında fikir belirtmenin yasak olmadığı bir yer. Zaten beğenmiyorsan başka konuya tıklayacaksın. Sen sevmiyorsun diye insanları ne yapalım, banlayalım mı? Hayatta canını sıkan bir sorunla karşılaştığında insanı öldürüyor musun? Hayır, görmezden geliyorsun. Aynı mantık.

Son düzenleyen: Moderatör:
Açıkçası umurumda olmayan bir konu. Kişinin trol olup olmamasına gerek yok. Düşünceleri ve fikri bana hitap etmiyorsa direkt kendi kafamdan göz ardı ediyorum.

Düşünceleri derken benim anlamadığım şu: Salladigi ve olmayan bir şey nasıl fikir oluyor? Herkesin altında 3 araba 1 ev kalmış öyle diyor. Trollükten başka bir şey değil.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…