Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bir sorun yarattığını düşünüyorsan sebebiyle beraber raporlarsın. Herkes fikrini belirtmekte özgürdür. 10 keredir aynı şeyi tekrarladım senin yüzünden.

Tamam ben de 3 kez tekrarladım. Bu fikir değil trollukten başka bir şey değildir. Bıktım sizin gibi hiçbir şey anlamayan kişilere söz anlatmaktan. Yalancıları fikrini söylüyor diye savunun daha.

O görselde dediği şey madem fikir, neresi fikir ve neye göre? Şu an tamamen haksızsın olay çıkarmak daha da yazmayacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle nereden geldiği eminim ki belli oluyor. Bunların forumda işi yok. Neymiş efendim herkesin 3 arabası var mış. Çok sevdiği bakanda yokmuş hiç. 1 yıldır enflasyon düşüyormuş. TR eğitim Avrupa'dan daha iyiymis. Kullanıcı adıni direkt vermek yasak değilse yazacağım. Amacı malum kişileri savunmaktan, trollculukten başka bir şey değil.

Bu kişiler genelde inşallah, amin gibi kelimeler kullandığı için direkt arama yerjne aratınca belli oluyor. Hayır bir de kendini bir şey sanıyor.

Hayatımda gördüğüm en saçma konu, bana %100 iyi insan olan forum göstersene?

Öncelikle nereden geldiği eminim ki belli oluyor. Bunların forumda işi yok. Neymiş efendim herkesin 3 arabası var mış. Çok sevdiği bakanda yokmuş hiç. 1 yıldır enflasyon düşüyormuş. TR eğitim Avrupa'dan daha iyiymis. Kullanıcı adıni direkt vermek yasak değilse yazacağım. Amacı malum kişileri savunmaktan, trollculukten başka bir şey değil.

Bu kişiler genelde inşallah, amin gibi kelimeler kullandığı için direkt arama yerine aratınca belli oluyor. Hayır bir de kendini bir şey sanıyor.
Yapmanız gereken basit: engelleyeceksin ve eğitim sistemi çok güzelse, savunmasını da yapabilir, kanıtlarıyla beraber. Neden eğitim sisteminin kötü olduğunu yazın.

Bu cümleye katılmıyorum, geçen inancınız nedir diye bir konu açtığımda bir kişi apateistim demişti. Profiline girdiğimde mesajları Full İnşallahlı Maşallahlıydı. Yani bence artık bu kelimeler bir dini yansıtmıyor Türklerin ağız alışkanlığı gibi. Bende Müslüman olmama rağmen mesela bir teknoloji konusunda inşallah yazmıyorum, umarım yazıyorum. Neden, adam bana teknoloji hakkında yardım ediyor ya da ben yardım ediyorum neden inşallah diyerek bir açıklık oluşturayım? Yani tamamen tercih meselesi.
Aynı şeyi Celal Şengör için de yapıyorlar; o da bu konuyu "Basit bir mecazı bile anlamıyorlar" olarak eleştirmişti son videolarında.

00.00 - 01.30 arası izleyin.

Bu kişiler genelde inşallah, amin gibi kelimeler kullandığı için direkt arama yerjne aratınca belli oluyor. Hayır bir de kendini bir şey sanıyor.

Burası forum kurallarında fikir belirtmenin yasak olmadığı bir yer. Zaten beğenmiyorsan başka konuya tıklayacaksın. Sen sevmiyorsun diye insanları ne yapalım, banlayalım mı? Hayatta canını sıkan bir sorunla karşılaştığında insanı öldürüyor musun? Hayır, görmezden geliyorsun. Aynı mantık.

Son düzenleyen: Moderatör:
Açıkçası umurumda olmayan bir konu. Kişinin trol olup olmamasına gerek yok. Düşünceleri ve fikri bana hitap etmiyorsa direkt kendi kafamdan göz ardı ediyorum.

Düşünceleri derken benim anlamadığım şu: Salladigi ve olmayan bir şey nasıl fikir oluyor? Herkesin altında 3 araba 1 ev kalmış öyle diyor. Trollükten başka bir şey değil.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.