Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.
Makaleler
3
Bazı üyeler üstteki arama butonunu kullanmayı bilmediği için aynı konudan elli tane oluyor. Bence forumda çözümü olan konular onaylanmamalı.

Örneğin bu konunun çözümü forumda var ama yine aynı konu açılmış:

Çözüm konusu:

Artı -10 Eksi
Mantıklı ama şöyle bir şey var. Onaylanacaksa bile 'x konusundaki çözümü denedim, olmadı' gibi bir ek eklenerek onaylanabilir. Böylece hem o konudaki öneriler yine önerilmez.

Bazı üyeler üstteki arama butonunu kullanmayı bilmediği için aynı konudan elli tane oluyor. Bence forumda çözümü olan konular onaylanmamalı.

Örneğin bu konunun çözümü forumda var ama yine aynı konu açılmış:

Çözüm konusu:
Normalde onaylanmaması gerekiyor evet fakat kullanııya o durum çözüm olacak mı belli değil. Ben de o sebepten ötürü o konuya o cevabı yazma eyleminde bulundum.

Sallıyorum CrystalDiskMark ile disk puanlarına nasıl bakılır diye konu açılmaması lazım çünkü direkt adrese uygun konusu var ama kullanıcı farklı bir alternatif istiyor da olabilir.

Sanırım DPI benim bilgisayarda çalışmamıştı, öyle bir şey de hatırlıyorum.

SEO'muz en önemlisi, SEO'ya olumsuz herhangi bir öneriyi asla işleme alamayız.

Ek olarak her arama sonucu çıkmayabilir, spesifik arama gerekebilir. Aranacak içerik Google'da "İnstagram'a bilgisayardan VPN'siz nasıl girerim?" olursa bu konu direkt karşılarına çıkacak insanların. E o zaman daha ne?

SEO'muz en önemlisi, SEO'ya olumsuz herhangi bir öneriyi asla işleme alamayız.

Ek olarak her arama sonucu çıkmayabilir, spesifik arama gerekebilir. Aranacak içerik Google'da "İnstagram'a bilgisayardan VPN'siz nasıl girerim?" olursa bu konu direkt karşılarına çıkacak insanların. E o zaman daha ne?
Onun yerine Stack Overflow'da oldugu gibi [duplicate] benzeri sistem yapilabilir. Sonradan konuya gelen hem bu konuyu, hem de onceki konuyu inceleyebilir bu sayede.
Ornek:
1723112264636.webp