K KakaoluKekAdam 1 Yetkin Katılım 3 Aralık 2024 Mesajlar 1.075 Çözümler 19 Beğeniler 970 Yer Denizli, Türkiye 27 Aralık 2025 #11 AMG GOAT dedi: 1 Konu 'Monitörde görüntü gitmesi' 15 Mayıs 2024 Bilgisayarın bütün dahili ve harici parçalarını değiştirdim. Ama hala aynı ekran açılıp kapanması sorununu yaşıyorum. Sizce bunun sebebi ne olabilir? Kullandığım işletim sistemi bile farklı. 2 yıl önce de aşağıdaki videoda görebileceğiniz gibi aynı sorunla karşılaşmıştım. Genişletmek için tıkla... Videolar silinmiş ama olay ne? Merak ediyorum da.
AMG GOAT dedi: 1 Konu 'Monitörde görüntü gitmesi' 15 Mayıs 2024 Bilgisayarın bütün dahili ve harici parçalarını değiştirdim. Ama hala aynı ekran açılıp kapanması sorununu yaşıyorum. Sizce bunun sebebi ne olabilir? Kullandığım işletim sistemi bile farklı. 2 yıl önce de aşağıdaki videoda görebileceğiniz gibi aynı sorunla karşılaşmıştım. Genişletmek için tıkla... Videolar silinmiş ama olay ne? Merak ediyorum da.
AMG GOAT 52 Bilgin İlk 1.000! Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 7.520 Makaleler 2 Çözümler 35 Beğeniler 6.486 Yer Denizli 27 Aralık 2025 #12 KakaoluKekAdam dedi: Videolar silinmiş ama olay ne? Merak ediyorum da. Genişletmek için tıkla... Teknoseyir bu spastik arkadaşı hacklemiş sözde. Konu o. Komikti video.
KakaoluKekAdam dedi: Videolar silinmiş ama olay ne? Merak ediyorum da. Genişletmek için tıkla... Teknoseyir bu spastik arkadaşı hacklemiş sözde. Konu o. Komikti video.
2 27294 Uzman Katılım 25 Eylül 2025 Mesajlar 1.318 Çözümler 2 Beğeniler 1.558 28 Aralık 2025 #13 Gördükçe tüylerimi diken diken eden, en sinir olduğum konu "şuradan şunu sipariş ettim, ne zaman gelir?" adlı saçma sapan konular. Keşke konu dışına düşseler.
Gördükçe tüylerimi diken diken eden, en sinir olduğum konu "şuradan şunu sipariş ettim, ne zaman gelir?" adlı saçma sapan konular. Keşke konu dışına düşseler.