Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

13019

Çalışkan

Bilgisayarın bütün dahili ve harici parçalarını değiştirdim. Ama hala aynı ekran açılıp kapanması sorununu yaşıyorum.

Sizce bunun sebebi ne olabilir? Kullandığım işletim sistemi bile farklı.

2 yıl önce de aşağıdaki videoda görebileceğiniz gibi aynı sorunla karşılaşmıştım.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bilgisayarın bütün dahili ve harici parçalarını değiştirdim. Ama hala aynı ekran açılıp kapanması sorununu yaşıyorum.

2 yıl önce de aşağıdaki videoda görebileceğiniz gibi aynı sorunla karşılaşmıştım.

Hoca o mönitor ne?

Bi ben eksiğim üstünde :D

Kendince aynı meslekten arkadaşlarını koruyor işte. Gerçek Recep baltaş bu arkadaşlar. Ergen gibi ağzını tutamayıp technopattan kovulan Recep baltaş. Zaten beynindeki tümörden dolayı sürekli ergen gibi bir beyne sahip olacakmış. Yazık kimin çocuğuysa.
Recep hocama laf yok ilk mesajınızı Recep Hocama tavır olsun diye yazmayın lütfen.

@Recep Baltaş hocama katılıyorum.

Kendince aynı meslekten arkadaşlarını koruyor işte. Gerçek Recep baltaş bu arkadaşlar. Ergen gibi ağzını tutamayıp technopattan kovulan Recep baltaş. Zaten beyninde tümörden dolayı sürekli ergen gibi bir beyne sahip olacakmış. Yazık kimin çocuğuysa.

1 saatlik cezanızın bitmesini bekleyemeyip çoklunuza geçiş yapmışsınız :D

Lütfen mantıklı olun, böyle hatalara düşmeyin. Yaşadığınız problemleri anakartınızı değişerek düzeltebileceğinize inanıyorum, bunu bi' deneyin. Anakartınız hariç her şeyi değiştiğinizi iddia ediyorsunuz, onu da değişin. Umarım probleminizi çözersiniz, Techolay Sosyal'den destek almak istiyorsanız kurallara uymak zorundasınız. Kurallara uyabileceğiniz dönemde gelirseniz desteğimiz sizinle. İyi Sosyaller dilerim.

O PC sana fazla bana verebilirsin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.