nnomad Uzman Ağ Büyücüsü Katılım 21 Aralık 2024 Mesajlar 566 Makaleler 2 Çözümler 6 Beğeniler 422 1 Mayıs 2026 #1 Arkadaşlar forumda hangi konuya mesaj atsam hemen takibe alıyor, bildirim kutum doluyor. Bunu kapatmanın bir ayarı var mı?
Arkadaşlar forumda hangi konuya mesaj atsam hemen takibe alıyor, bildirim kutum doluyor. Bunu kapatmanın bir ayarı var mı?
Çözüm Quezzy 1 Mayıs 2026 Sosyal seçenekleri -> İçerik ayarları -> Etkileşimde bulunduğum konuları otomatik olarak takibe al bölümündeki kutudaki işareti kaldırın.
Sosyal seçenekleri -> İçerik ayarları -> Etkileşimde bulunduğum konuları otomatik olarak takibe al bölümündeki kutudaki işareti kaldırın.
Quezzy Bilgin Gelişen Oyun Katılım 22 Ocak 2025 Mesajlar 5.123 Makaleler 62 Çözümler 104 Beğeniler 5.014 Yer Amerika Birleşik Devletleri 1 Mayıs 2026 #2 Sosyal seçenekleri -> İçerik ayarları -> Etkileşimde bulunduğum konuları otomatik olarak takibe al bölümündeki kutudaki işareti kaldırın. Artı 0 Eksi Çözüm
Sosyal seçenekleri -> İçerik ayarları -> Etkileşimde bulunduğum konuları otomatik olarak takibe al bölümündeki kutudaki işareti kaldırın.
Barış Techolay Yönetici Gelişen Oyun Yıldızlar Nişanı Katılım 20 Ocak 2024 Mesajlar 2.162 Makaleler 20 Çözümler 188 Beğeniler 5.721 1 Mayıs 2026 #3 Selam, Evet, var. Bu kısıma bakabilirsiniz: Artı 0 Eksi
KS KS nnomad Uzman Ağ Büyücüsü Katılım 21 Aralık 2024 Mesajlar 566 Makaleler 2 Çözümler 6 Beğeniler 422 1 Mayıs 2026 #4 Quezzy dedi: Sosyal seçenekleri -> İçerik ayarları -> Etkileşimde bulunduğum konuları otomatik olarak takibe al bölümündeki kutudaki işareti kaldırın. Eki Görüntüle 245282 Genişletmek için tıkla... Barış dedi: Selam, Evet, var. Bu kısıma bakabilirsiniz: Eki Görüntüle 245281 Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Artı 0 Eksi
Quezzy dedi: Sosyal seçenekleri -> İçerik ayarları -> Etkileşimde bulunduğum konuları otomatik olarak takibe al bölümündeki kutudaki işareti kaldırın. Eki Görüntüle 245282 Genişletmek için tıkla... Barış dedi: Selam, Evet, var. Bu kısıma bakabilirsiniz: Eki Görüntüle 245281 Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
Veira Başarılı Katılım 11 Mayıs 2025 Mesajlar 1.094 Çözümler 4 Beğeniler 866 1 Mayıs 2026 #5 Ben amele gibi mesaj yazdıktan sonra konunun en başına gelip oradan "takibi bırak" basıyordum. Bu konu işime yaradı. Artı 0 Eksi
Ben amele gibi mesaj yazdıktan sonra konunun en başına gelip oradan "takibi bırak" basıyordum. Bu konu işime yaradı.
KS KS nnomad Uzman Ağ Büyücüsü Katılım 21 Aralık 2024 Mesajlar 566 Makaleler 2 Çözümler 6 Beğeniler 422 1 Mayıs 2026 #6 Veira dedi: Ben amele gibi mesaj yazdıktan sonra konunun en başına gelip oradan "takibi bırak" basıyordum. Bu konu işime yaradı. Genişletmek için tıkla... Bende hocam sorayım dedim Artı 0 Eksi
Veira dedi: Ben amele gibi mesaj yazdıktan sonra konunun en başına gelip oradan "takibi bırak" basıyordum. Bu konu işime yaradı. Genişletmek için tıkla... Bende hocam sorayım dedim