Yusuf7878 49
Üstün
- Makaleler
- 14
2 gündür bu saçma sorunla uğraşıyorum. Bu şekilde saçma sapan çizgiler çıkıyor, sütunlar birleşmemiş gibi gözüküyor ama üstüne gelince birleşik olduğu belli oluyor. Sebebini de kesin bulamasam da buldum gibi.
Sorun dün başlamıştı. 1st Player bölümünü ekliyordum, bir baktım listenin her yerinde anlamsız çizgiler var dedim. Sonradan biraz kurcaladım, 1st Player bölümünü komple sildim ve düzeldi. Sonra dedim 1st Player'den sadece 2 tane modeli ekleyeyim, bakayım olacak mı? Olmadı. Sonra eklemeye devam ettim, bir baktım yine oluştu. Bu sefer sıfırdan her zaman kullandığım template ile tekrar oluşturdum bölümü ve yine saçmaladı.
Böyle ekledim, hiçbir şey yapmadım başka. Sonra;
Böyle oluyor. O bölümü silince de gidiyor bu çizgiler.
Ben de artık başlarım böyle şeye diyip 1st Player bölümünden 3 model bölümü sildim ve çizgiler kayboldu. Sonra 1 tane daha bölüm ekledim, çizgiler gelmedi, 1 tane daha ekledim yine gelmedi ama 1 tane daha ekleyince patladı. Ben de artık Google Sheets'in sınırına geldiğimi düşünüyorum çünkü başka bir açıklama bulamadım.
Sheets üzerinde 1730 satır, 204 sütun bulunuyor. Birçok renk merge falan da kullanıyorum. Temel sebep bu olabilir mi?
Son düzenleme: