Makaleler
7
Forumda aktif mi emin degilim ama degil gibi duruyor, bence forumun cogu yerinde seffaflik efektleri daha belirgin ve yaygin hale getirilebilir diye dusunuyorum. Baska XenForo forumlarda oldukca fazla goruyordum seffaf yerleri ve hos duruyordu. Fluent Design ilkelerine uyulmus gibi duruyordu adeta.

1709148501908.webp

Ornegin su barda sanirsam seffaflik acilabiliyordu, bazi XenForo sitelerde gormustum. Hos olabilir burada olsa seffaflik mesela. Hatta ustune dusuk seviye mobil cihaz kullanan kisiler icin hesap ayarlarina bu efektleri kapatmak icin ayar da konulsa cok mukemmel olur.

Artı 20 Eksi
Onu bilmiyorum da foruma daha ferah ve minimalist bir tema gelebilir aslında. Yani hep default XenForo bence pek iyi durmuyor.
Evet katiliyorum, hos durmuyor bunu birkac konuda da belirtmistim ama koklu tema degisikligine yonetim pek sicak bakmiyor gibi.

Mantıklı bir öneri, artıladım.

Galiba ama ben başka bir şey hatırlıyorum sanki. 2.3 ile mi temalarda değişiklik mi olacaktı neydi, hatırlayamadım.
2.3 ile sistem temasi tercihi ile forum temasinin arasinda senkronizasyon eklenecek (sistem temaniz koyu ise forum da koyu olacak) onun haricinde temaya dair bir sey yoktu sanirim.

Son düzenleme:
Forumda aktif mi emin degilim ama degil gibi duruyor, bence forumun cogu yerinde seffaflik efektleri daha belirgin ve yaygin hale getirilebilir diye dusunuyorum. Baska XenForo forumlarda oldukca fazla goruyordum seffaf yerleri ve hos duruyordu. Fluent Design ilkelerine uyulmus gibi duruyordu adeta.

Eki Görüntüle 23180
Ornegin su barda sanirsam seffaflik acilabiliyordu, bazi XenForo sitelerde gormustum. Hos olabilir burada olsa seffaflik mesela. Hatta ustune dusuk seviye mobil cihaz kullanan kisiler icin hesap ayarlarina bu efektleri kapatmak icin ayar da konulsa cok mukemmel olur.

Efekt bol olursa eski ve güçsüz cihazlarda kasma yaşanabiliyor. Özellikle yeni sitelerdeki blur efektleri sitenin PowerPoint gibi oynamasına sebep olabiliyor. Şu an bile kastıran bazı efektler var bu sitede.

Bu yüzden açıp kapatabilirsek güzel olur.