Saçma sapan insanlarla doldu. Mod kadrosu hak getire zaten. Daha yeni hesap açtım arada bir yazıyorum oraya. Herkes kendi kafasına göre şeyi söylüyor. Bu öğlen birisi bana ana bacı sövdü. Bilmem kaç dakika sonra mesajı silindi. Cidden leş gibi. Domates rengi yer ile yarışır.

Anasayfama konu düştüğüne göre çözülmüş sorun. Yeni mod geldiyse silmiş olabilir. İhtimal dahilide maalesef.

Normal şartlarda zaten gözlerine takılanı düzeltip yayınlıyorlar. Genelde de bir şeyde anlamsızlık oluyor düzenleme yüzünden ama yapacak bir şey yok. Burada da olmuyor değil.

Ticket açtım da öyle yoksa umurlarında olmazdı😀

Düzenleme taleplerinizi ve aklınıza takılan şeyleri bilet sistemiyle iletebilirsiniz. Bizzat yönetici ilgileniyor biletlerle.

Evet az önce uygunsuz üslup uyarısı yedim. :D
Konu sahibi KTC monitör istemiyor diye 4-5 kişi adamın üstüne gidip linçlediler. Sabah sabah çoluk çocuk sinirlendim durduk yere. Neyse iyi oldu o foruma birkaç gün ara vermiş olurum iyi gelir. :D

Konu sahibi ktc monitör istemiyor diye 4-5 kişi adamın üstüne gidip linçlediler. Sabah sabah çoluk çocuk sinirlendim durduk yere. Neyse iyi oldu o foruma birkaç gün ara vermiş olurum iyi gelir. :D

Özellikle mod kadrosu tamamen çoluk çocuktan oluşuyor.

Konu sahibi KTC monitör istemiyor diye 4-5 kişi adamın üstüne gidip linçlediler. Sabah sabah çoluk çocuk sinirlendim durduk yere. Neyse iyi oldu o foruma birkaç gün ara vermiş olurum iyi gelir. :D
Baktım konuya. Ne bu sinir anlamıyorum. Adam KTC istemiyorsa "ASUS, MSI" alacak belki? Niye linç ediyorlar tahmin edebiliyorum: Koyun sürüsü gibiler ve ezbere öneri yapılıyor. O forumda bilgisini gerçekten konuşturan kalmadı.

Moderatörler konunun yarısını sildi. Yoksa orada şu an görünmeyen çok şey yazdılar. Bi' hakaret etmedikleri kaldı. Bazen acaba bu insanlar markalardan veya satıcılardan komisyon falan mı alıyor diye düşünmeden edemiyorum. Çünkü bu kadarı da abartı artık.

Moderatörler konunun yarısını sildi. Yoksa orada şu an görünmeyen çok şey yazdılar. Bi' hakaret etmedikleri kaldı. Bazen acaba bu insanlar markalardan veya satıcılardan komisyon falan mı alıyor diye düşünmeden edemiyorum. Çünkü bu kadarı da abartı artık.

Hakaret varsa işin içinde işin boyutu değişir hocam. Yazık ya.