creazy

Başarılı
Merhaba, konuyu açmak gerekirse şöyle söyleyeyim: Tartışırken karşınızdaki kişinin söylediklerine aşırı sinirlenip içinizden küfür ettiğiniz oldu mu? Örnek vereyim: Bir insanla tartışıyorsunuz, en sonunda size göre saçmaladı ama forum kuralları gereği saygısızlık ve küfür yasak. İçinizden sövüyorsunuz ya da ekran görüntüsü alıp arkadaşınıza atıp arkasından dedikodu yapıp sövüyorsunuz. Bu durum, karşı tarafın söylediği bir şeye tepki göstermek, yani zıtlaşmak gibi olabilir. Teşekkürler, saygılar.

2-3 kişiyle papaz olmamdan başka bir sorunum yok. Gıcık kaptıklarımı engelleyip geçiyorum tartışmaya değmez.

Fanboylar diyebileceğim. Geçen McDonalds'ı sevmediğim ve bana küçük geldiği için hakaret etti. Haklıydımda halbuki. Her şeyi yemeyi seviyor.

3 Defa yaşadım. Biri bu forumda bir arkadaş benim söylediğim bir şeyi beğenmedi ve profilime girip 10 12 tane dislike atti mesajlarıma. Hesabımda boş boşuna dislike gözüküyor. Ikincisi belirli bütçede harika ürünler varken hâlâ marka takıntısı yüzünden millattan kalma ürün önerenlere (direksiyon seti, klavye gibi). Üçüncüsü 2-3 hafta kadar önce ederson'un yaptığı taraftara bakarak özel bölgesini gösterme durumununun konusunu açıp aynısını pascal nouma yaptığında kariyeri bitti demiştim. Bana öyle tepkiler geldi ki yok AI içerik atmaya utanmıyormusun vs. Daha sonra Ederson PFDK'ya sevk edildi ve o kişilerden ses çıkmadı.

3 Defa yaşadım. Biri bu forumda bir arkadaş benim söylediğim bir şeyi beğenmedi ve profilime girip 10 12 tane dislike atti mesajlarıma. Hesabımda boş boşuna dislike gözüküyor. Ikincisi belirli bütçede harika ürünler varken hâlâ marka takıntısı yüzünden millattan kalma ürün önerenlere (direksiyon seti, klavye gibi). Üçüncüsü 2-3 hafta kadar önce ederson'un yaptığı taraftara bakarak özel bölgesini gösterme durumununun konusunu açıp aynısını pascal nouma yaptığında kariyeri bitti demiştim. Bana öyle tepkiler geldi ki yok AI içerik atmaya utanmıyormusun vs. Daha sonra Ederson PFDK'ya sevk edildi ve o kişilerden ses çıkmadı.
Gerçekten çocuk gibi her mesaja dislike atanlar kadar işsiz yoktur heralde, birde troll mesajlar atanlar.