Kıymetli
@Utku92, mesajlarına işlemleri ben yaptığım için yazma gereği duydum. Bu konuda ısrarla haksızlığa uğradığını söylüyor ve düşünüyor olman bizleri, Moderasyon Ekibi’ni zan altında bırakıyor. Hepsi birbirinden değerli ve her detayı ince elekten geçirerek işlem yapan, denetimini uygulayan kişiler. Arada hatalarımız olabilir, insanız. Bizleri, yaptığımız işlemleri de denetleyen bir birim daha var. Gerektiği takdirde işlemleri geri alıyor ve bu konuda açıklama yapmaktan geri kalmıyoruz.
@EsatKa detayları aktarmış. Yazmış olduğunuz mesajlara gelecek olursak, daha önce almış olduğunuz 3 farklı "gereksiz mesaj" uyarısı var. Tabloya göre hareket edecek olsaydık 1 ceza puanı ve saat kısıtlaması gerekirdi. Ancak niyetimizin kimseyi küstürmek olmadığını tekrar yinelemek istiyoruz. Size bu konuda bir saat cezası verilmediği gibi, sadece mesajınız silindi. Olması gereken kuralı uygulamadığım için bu durumda hatalı işlem yapmış oluyorum, itirafta bulunmuş olayım. Diğer mesajınız yine aynı şekilde, konu başlığı altında özetle "fikrimi belirttim, ceza verildi, çok yazık, bazen çıldırtıyorlar" şeklinde devam etti. Bu mesajdan sonra da, yazdığınızın silinmesi dışında yine herhangi bir kısıtlama cezası almadınız. Ben insiyatif aldım, uyarı vermediğim için uyarı alabilirim.
Sildiğim mesajları burada görsel alarak paylaşmak istemiyorum. Mesajlarınızı silmemiş olsaydık eğer, ismi zikredilen konu şu anda Android/iPhone savaş arenasına dönmüştü. Bunlara gerek yok. Lütfen siz de bize yardımcı olun. Aramızda küslük, kırgınlık olmasın lütfen.
Esen kalın.