Baş belası demek doğru değil, cümlenin doğru yanlışlığı daha önemli. Bu tipler deyip sallamamak en iyisi çünkü sivri dilli olup her dediği tutarlı olan biri sizi çok rahat sıkıştırır.

Öncelikle lafımdan dolayı özrümü belirtmek istiyorum ve bu konuya bir açıklık getirmek istiyorum:
Bu tarz insanlar bence ama bence ben bilirim modundalar ve ona göre hareket ediyorlar. Son birkaç aydır internette bu tarz insanlarla karşılaşıyorum ve inanın artık burama kadar getirdiler yani.

Öncelikle lafımdan dolayı özrümü belirtmek istiyorum ve bu konuya bir açıklık getirmek istiyorum:
Bu tarz insanlar bence ama bence ben bilirim modundalar ve ona göre hareket ediyorlar. Son birkaç aydır internette bu tarz insanlarla karşılaşıyorum ve inanın artık burama kadar getirdiler yani.
Yarısı gereksiz insan, diğer yarısı ise bir konunun gerçek anlamda piri denecek hale gelmişken genelde henüz olgunlaşmamış linç kitlesi yüzünden zaman içerisinde sabrını kaybetmiş ve cevap verirken kendisini artık tutmayan kişiler. O yüzden forumun baş belası demek yanlış. Aksine bu forumları onlar şu anki haline getiren eski kitleler.
Gereksiz kitle için yorum yapmıyorum.

Yeterince aktif olmasam bile, ister yeşil site ister burası olsun, sosyalde takılmış birisi olarak bildiğim konuda bildiğimi söyledim. Kusura bakmayın, herkesin ağzına bir parmak bal çalamıyorum. Yapılan genellemeyi ise hatalı buldum. Bu forum için "baş belası" olarak anılabilecek çok daha farklı şeyler var. Mesela, bir dönem Techolay'ı yavaşlatmak için saldırılar yapılıyordu. Troll konu açan gereksiz insanlar vardı. Babasının parasıyla çekiliş yapan bir çocuk vardı. "Teknoseyir bilgisayarımı hackledi" deyip YouTube yorumlarında Recep Baltaş'a küfürler savuran ve dava etmekle tehdit eden adam vardı. Açık açık Sosyal'de bir mesajında başka site üzerinde dayı dolandırdığını söyleyen bir adam hâlâ var. Bunlar baş belasıdır mesela.

Son düzenleyen: Moderatör:
Psikolojik anomaliler, 8 milyar insanın hepsinin filozof olacağı ya da düzgün konuşan iyi niyetli insanlar olacağı en azından 80 milyonun içinde herkes Celal Şengör olmayacağı bir gerçektir.

Bu tipler, maalesef her forumun baş belası olmuştur hep.

%70'i baş belası olsa da bu foruma katkısı olan yalnızca sabrını tüketen %30'luk bir kesim var hocam. Nezaket içinde konuşursanız sorun yaşamazsınız hocam o kitle ile kalan %70'i at çöpe gitsin.%30'luk forumlara ciddi katkısı olan insanlardan oluşur genelde sadece dediğim gibi sabırları taştıkları için böyle davranıyorlar. Misal ben sınıf başkanıyım belki 3 hafta ya oldu ya olmadı şimdiden toleransım düşmeye başladı :D.Onlarda uzun zaman boyunca insanlar ile muhatap oldukları için böyle olmaları normal. Fakat yeşil sitede çok baş ağrısı oldu o %70'lik kitle çok kez tartışma çıktı bu sebeple. Burada nispeten daha az yine de oluyor. Özellikle donanım katogarisinde veyahut laptop konularında çok kez görüyorum.

Sivri dil değil de dediğim dedik tipler sıkıntı. Karşı tarafı gram anlamaya çalışmadan, sürekli karşı saldırıya geçiyorlar. Ghostlamak iyi bir çözüm.

Sivri dilli insanları konuşacağımız kadar bence her an en ufak şeyden alınıp işi gerginliğe, ardından pasif agresif hakaretlere kadar getirenleri de konuşalım.

Bir de her şeye eksi atan tayfa da var.

Eskisi kadar aklıma geleni yazmıyorum ama, açıkçası hak edene hak ettiği gibi cevap verilmesinden yanayım. Bu forumda önceki yazdığım hiçbir mesajdan pişman değilim kimse kusura bakmasın.

Son düzenleme: